; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu îi aduce pe Paula Seling, Nicola și Călin Goia, diseară, la „Zaza Sing” (1)

Liviu Vârciu îi aduce pe Paula Seling, Nicola și Călin Goia la „Zaza Sing”

17 May 2017

O nouă ediție „Zaza Sing' va aduce pe scena emisiunii trei vedete care se vor duela în versuri, în încercarea de a-i ajuta pe concurenți să câștige. Paula Seling, Nicola și Călin Goia au la ei nu numai bună dispoziție, ci și cunoștințe temeinice în materie de șlagăre.

Iar printre concurenți se vor număra cântărețul Marian Vasilescu, un cuplu de tineri care formează o familie de 8 ani de zile și care acum devin rivali, dar și cel mai mic concurent din emisiune, un puști de numai 16 ani, care vrea să arate că stăpânește atât muzica zilelor noastre, cât și piesele celebre pe care le fredonau părinții și bunicii lui.

Cine va câștiga ediția de miercuri rămâne însă de văzut pe 17 mai, de la 20.30, la „Zaza Sing'.

 Vezi galeria foto >

Ediție de ediție, Liviu Vârciu și Flick se șicanează constant, spre amuzamentul publicului și al echipei de la „Zaza Sing'. Fie că se află pe scenă, fie că sunt în culise, cei doi sunt autorii celor mai haioase replici. Iar miercurea aceasta Vârciu și Flick se „înțeapă' în versuri, dar și pe muzică.

DJ-ul de la Radio Zu va trece la microfon pentru a-i face o dedicație lui Liviu, acompaniat de trupa Humans.

Prezentatorul de la „Zaza Sing' nu va sta pe gânduri și va intra și el în joc, astfel că cei doi vor cânta pe versuri ghidușe. Cum arată întreg momentul, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare