; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Distracţia e în toi la „Serviți, vă rog”

16 August 2011

Tabăra de lucru de la Serviți, vă rog' va avea pe 16 și 17 august invitați imprevizibili care vor revoluționa modul de lucru al lui Nea Marin.

Wilmark, Carmen Tănase, Octavian Strunilă și coregrafa Cocuța de la „Dansez pentru tine' vor munci pe brânci, dar vor și protesta în fața lui Nea Marin, a doamnei Bamboi și a spionului Vârciu prin tot felul de trăsnăi care vor face deliciul telespectatorilor Pro Tv.

Bătăi cu bere, cu sticle de plastic, lupte cu animalele de casă, pescuit, scufundări după scoici, muzică, voie bună și muncă pe rupte, toate sunt ingredientele unui sejur caritabil de neuitat în 2 mai.

Munca va fi pigmentată pe alocuri cu scene fierbinți. Coregrafa Cocuța va fi o companie mult dorită de băieții prezenți la muncă, la mare. Wilmark o va duce la toaletă, unde vor mima o scenă zgomotoasă de sex, iar Liviu Vârciu va fi surprins cu ea la pescuit de către Nea Marin, iar expediția se va termina cu o bătaie între cei doi rivali. Și simpaticul Strunilă va fi protagonistul unei bătăi, însă el se va lupta cu Cocuța, iar arma lor va fi berea.

Cocuța și Wilmark vor face o escală la Venus, la relaxare, până-i va prinde Nea Marin, apoi tot Cocuța îl va lua pe Strunilă și vor zăbovi mult prea mult într-o misiune, ca să mai scape de treburi.

După multe peripeții, Liviu Vârciu se împacă cu Nea Marin

Peripetiile pe care vedetele le vor avea la animale vor face amuzamentul tuturor. Carmen Tănase va ține vaca, vaca va începe să sară, o va lua la fugă, pe de altă parte măgarul de care va trebui să aibă grijă Cocuța o va lua razna și va fugi, iar fetele se vor speria și vor încerca să stăpânească situația.

Liviu Vârciu va face un gest de împăcare cu Nea Marin și îi va dărui acestuia un tort pe care va scrie te iubesc, nebunule', însă mai târziu va regreta gestul lui frumos, pentru că Nea Marin va dărui tortul lui unei cliente care-și va sărbători ziua de naștere la terasă, ceea ce-l va enerva teribil pe Liviu.

serviti-va-rog-16-1

Picture 1 of 13

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare