; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu: „E normal să-i greșești numele iubitei”

09 February 2013

Azi, pe 9 februarie, începând cu ora 21.00, la Kanal D, Tili Niculae și Escu vă așteaptă la o ediție specială a emisiunii Crezi că ești normal?'. Invitații surpriză din această săptămână sunt Ana-Maria Barnoschi și Liviu Vârciu. Cei doi o susțin în concurs pe Isabelle, concurenta care va încerca să câștige premiul cel mare pus în joc, în valoare de 25.000 de RON.

Cât este de normal să-i gresești numele persoanei iubite?', aceasta a fost întrebarea care l-a pus în dificultate pe prezentatorul  de la Roata norocului'. Liviu Vârciu a afirmat că o astfel de confuzie se poate instala frecvent, atunci când o relație se află la început.

E normal să-i gresești numele când te întâlnești cu o persoană a doua oară în viață, se mai întâmplă… Dacă ajungi cu ea în pat din prima seară, e posibil să-i gresești numele', a spus acesta.

În ceea ce privește normalitatea/anormalitatea unei partide de amor în avion, prezentatorul de la Roata norocului' a concluzionat că e ceva firesc atâta timp cât nu-i deranjezi pe ceilalți.

La ce provocări anormale vor fi puși Liviu și Ana-Maria, aflați sâmbătă, începând cu ora 21.00, în emisiunea Crezi că ești normal?', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare