; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu e Dr. Love la “Happy Hour”

28 October 2010

Se pare că Măruţă şi-a găsit coleg de platou: Liviu Vârciu devine Dr. Love, un profesor care îi va învăţa pe trei tineri cum să fie cuceritori şi cum să le zăpăcească pe domnişoare. Vârciu va intra în scenă de vineri, 29 octombrie.

'Nu ştiu cine i-a spus lui Măruţă că eu m-aş pricepe. Dar acum na!, ce pot face decât să-mi iau rolul în serios. Că la o adică nu-s singurul medic care habar nu are, dar îi face bine pe alţii. Eu, Liviu Vârciu, băi oameni buni, se presupune că ştiu să-i învăţ pe alţii cum să fie cuceritori. Al naibii să-mi fie capul dacă vă mint. Nu contează că viaţa mea nu prea demonstrează mult succes în ‘love’, eu sunt Dr. Love. Că dacă nu ştii, eşti cel mai bun să-i înveti pe alţii', spune actorul din serialul 'Moştenirea' de la Pro Tv.

'Înainte să vi-i prezint pe cei trei muşchetari şi cu Vârciu zece care-i şi întrece, vă spun doar că tot ceea ce veţi vedea e cât se poate de real', anunţă Vârciu. 'Deci, eu, profesorul, domnul profesor, doctorul în dragoste, DR. LOVE însuşi îi chem în scena pe cei trei bărbaţi care au speriat vestul, estul, Buftea şi nişte cartiere din Bucureştii Noi. Uraţi-ne succes!', încheie încrezător Dr. Love de 'Happy Hour'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare