; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Varciu (1)

Liviu Vârciu, despre cel mai mare vis al său: „Vreau să fac un film”

06 March 2019

Invitat la CulTOUR', emisiune care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, Liviu Vârciu a vorbit despre cel mai mare vis al său, dar și despre copilăria și pasiunile sale.

Încă de mic, atunci când era întrebat ce vrea să devină atunci când va deveni adult, răspunsul lui Liviu era unul singur: actor. Cu toate astea, primii pași i-a făcut spre muzică, învățând în copilărie să cânte la instrumente precum acordeon sau corn. Dragostea pentru actorie l-a adus însă pe platourile de filmare, iar acum el poate fi urmărit în serialul Fructul oprit', difuzat miercurea la Antena 1.

Marele vis al lui Vârciu se leagă tot de lumea artistică. Vreau să fac un film, să produc un film, să-l regizez, să joc în el, să-l finanțez, să aduc mâncarea, să fiu cascador, să fiu eu tot… Este ceva ce mi-aș dori foarte tare. Și voi face asta cu siguranță', a povestit la CulTOUR', emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la Happy Channel.

Artistul a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre hit-ul care i-a adus succesul  lui și colegilor săi din trupa L.A. Eu fac lucrurile pe care vreau să le fac. Eu nu mă abțin și unele lucruri pe care le-am făcut au fost și tâmpenii. De exemplu, <>. Piesa <> nu trebuia să fie pe album. Noi am dat nouă piese la București și ni le-au refuzat. Au zis <>. Piesa <> a fost făcută în două ore, este o piesă care se cântă și acum. O știu și copiii. O tâmpenie care a ieșit foarte bine', a mai spus el.

Mărturisiri neașteptate, replici pline de umor, astăzi, de la ora 17.30, în cadrul unui interviu CulTOUR' pe care Happy Channel îl va difuza.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare