Homepage  / Știri

Liviu Vârciu „Deschide Camera Comorilor” la Kanal D

Liviu Vârciu „Deschide Camera Comorilor” la Kanal D

de Redactia Tvmania

Fosta gazdă a show-ului „Roata norocului” va avea o emisiune nouă la Kanal D. El va prezenta concursul „Deschide Camera Comorilor”, începând din 12 martie, de la ora 20.00.

Reţeta noului format va include atât teste de cultură generală, cât şi curse contra-cronometru şi premii consistente. În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra în concurs (ele pot fi de prieteni, vecini, colegi sau rude), iar unul dintre ele va avea în componenţă o vedetă, însoţită la rândul său de un prieten sau de o rudă apropiată.

Perechile vor parcurge nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu diverse premii, de la gadgeturi şi televizoare, până la electrocasnice şi chiar şi o maşină. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră, înainte ca uşile să se închidă.

“Imaginează-ţi o încăpere spaţioasă, în care n-ai loc să arunci un ac de atâtea premii. Teoretic, poţi să iei orice de acolo şi oricât de mult. Dar, dacă nu-ţi calculezi corect timpul, degeaba. Uşile s-au închis şi echipa a pierdut tot! În niciun concurs de televiziune timpul nu a fost atât de valoros ca acum şi niciodată până acum o uşă închisă în nas nu a generat atât de mult spectacol”, a declarat Vârciu despre noua emisiune.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton