; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu

VIDEO. Liviu Vârciu a lansat videoclipul piesei “Vecina”

14 August 2013

Liviu Vârciu are o vară plină. Nici nu a terminat filmările la noua sa emisiune, Autobuzul lui Vârciu', care va începe pe 4 septembrie la Kanal D, că a şi lansat un videoclip la cel mai recent single al său, Vecina'.

În clip, ale cărui filmări au avut loc pe litoralul românesc, apar două fete frumoase: una este asistenta sa de la Roata norocului' Ana-Maria Barnoschi, iar cealaltă este modelul Adelina Nica.

Mai mult, pe Liviu şi pe Ana-Maria îi veţi revedea împreună într-un nou sezon al emisiunii Roata norocului', din 6 septembrie, la Kanal D (castingul pentru noile ediţii având loc pe 18 august, la Bucureşti).

Cât priveşte viaţa sa amoroasă, se pare că, în prezent, Liviu (32 de ani) nu are timp de o relaţie. Deşi la prima vedere pare greu de cucerit, având în vedere faima sa de Don Juan, prezentatorul spune că nu e deloc pretenţios când vine vorba de femei.

Cred că sunt singurul fermecat' din România care mai poate fi cucerit uşor. Doar am nişte pretenţii decente de la persoana care îmi va fi alături. Nu mai am 20 de ani şi încerc să devin din ce în ce mai matur în gândire. Numai că fetele din ziua de astăzi au impresia că tot ce zboară se mănâncă, se lasă purtate de val. O femeie pe gustul meu trebuie să fie frumoasă, isteaţă, independentă, să ştie ce vrea', ne-a declarat el.

La sfârşitul verii, Liviu va pleca într-o vacanţă la mare şi la munte cu fetiţa sa, Carmina (11 ani).

Vedeţi aici videoclipul Vecina':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare