Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu a cheltuit o sumă fabuloasă pentru noul său proiect. Artistul a demarat un plan îndrăzneț

Liviu Vârciu a cheltuit o sumă fabuloasă pentru noul său proiect. Artistul a demarat un plan îndrăzneț
8

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu, în vârstă de 43 de ani, este implicat într-un proiect îndrăzneț! Artistul a cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru a-și îndeplini visul și speră că publicul va fi impresionat de rezultatul muncii sale. Iată detaliile!

Liviu Vârciu a cheltuit 600.000 de euro pentru cel mai recent proiect al său

Nu mai reprezintă un secret pentru admiratorii lui Liviu faptul că artistul s-a implicat în realizarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, care a fost lansat în anul 2021. Liviu Vârciu lucrează din greu la partea a doua a filmului și a cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru a se asigura că totul se desfășoară conform așteptărilor sale.

Liviu Vârciu a vorbit despre filmul la care lucrează și a sublinit că, de această dată, nu a împrumutat bani de la bani Marin pentru a-și transforma visul în realitate.

„Nea Marin nu mi-am dat niciun ban. S-a jurat, s-a jurat pe carne de porc că nu-mi mai dă niciun, nici un leu. Dar pentru că a funcționat foarte bine filmul pe platforma de streaming, cei de acolo mi-au plătit o factură în avans pentru a doua parte. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună și sperăm să meargă la fel de bine cum a mers și primul.”, a declarat Liviu Vârciu, conform Click!

Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” a fost apreciat de către fanii artistului

Eroii din „Zăpadă, ceai și dragoste”, filmul lui Vârciu, sunt trei prieteni cam ghinioniști care ajung la închisoare și își plănuiesc evadarea cu ajutorul unei metode fanteziste. În toată aventura se amestecă și câteva fete frumoase, dar și un diamant râvnit de toată lumea.

Liviu Vârciu, reacție neașteptată după ce a primit ultima factură la gaze. Ce a făcut vedetaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În 2019, Liviu Vârciu mărturisea că cel mai mare vis al său era să facă un film. În 2021, visul i s-a împlinit, iar lungmetrajul a ajuns atât pe marile ecrane, cât și pe platforma de streaming Netflix.

Vârciu a mai explicat că întreaga producţie a peliculei a costat aproximativ 400.000 de euro. Din suma totală, el ar fi suportat 60%, în timp ce restul banilor au venit de la un partener al său.

Liviu Vârciu trăiește într-o vilă de lux din Băneasa

Liviu Vârciu trăiește într-o vilă de lux în zona Băneasa cu partenera sa, Anda Călin, și cei doi copii ai lor. Casa mult visată a fost construită cu sprijinul financiar al coregrafului Nea Marin, care i-a acordat un împrumut considerabil pentru ca Liviu Vârciu să poată ducă la final construcția locuinței impunătoare.

Vila în care locuiește Liviu Vârciu poate fi considerată una atipică. Artistul a dezvăluit că aceasta dispune de un buncăr solid, care poate fi de ajutor în cazul unei catastrofe. „La subsol e buncăr: am beton de 350, fier de 25… Am băgat să fie… Dacă vine bomba atomică, buncărul meu ţine”, spunea artistul la scurt timp după ce începuse construcția vilei.

În clipurile pe care le distribuie pe pagina personală de Instagram, Liviu Vârciu nu ezită să arate fanilor imagini din casa. Lucrarea a fost una complicată, iar construcția casei a fost mai complexă decât a prevăzut Liviu inițial. Artistul a avut nevoie de ajutor financiar pentru a termina lucrările, așadar a apelat la bunul său prieten, coregraful Nea Marin, de la care ar fi împrumutat aproximativ 50.000 de euro.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton