Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu a ajuns să se certe cu Anda Călin din cauza pasiunii sale. Prezentatorul nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile de lux

Liviu Vârciu a ajuns să se certe cu Anda Călin din cauza pasiunii sale. Prezentatorul nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile de lux
15

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu manifestă o mare pasiune pentru mașini și, recent, a adăugat la colecția sa un bolid de lux. În urmă cu câteva luni, artistul a achiziționat un alt autoturism, ceea ce a stârnit nemulțumirea iubitei sale, Anda Călin, care nu a fost prea încântată să constate că partenerul ei a investit din nou în mașini. Liniștea cuplului pare să fie tulburată de pasiunea lui Liviu pentru bolizii de lux.

Liviu Vârciu cheltuie sume impresionante de bani pentru pasiunea sa – bolizii de lux

Liviu Vârciu rezistă cu greu tentației de a-și investi banii în mașini. Recent, prezentatorul TV a dezvăluit fanilor că a achiziționat un alt bolid de lux, ceea ce a stârnit o ceartă în cuplu, mai ales că nu cu mult timp în urmă își cumpărase un alt vehicul costisitor.

liviu-varciu-s-a-trezit-cu-fata-umflata-in-vacanta-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Liviu Vârciu nu intenționează să renunțe la pasiunea sa pentru bolizii de lux

Liviu Vârciu afirmă că nu are în plan să renunțe prea curând la marea sa pasiune. Din contră, există posibilitatea să facă o altă achiziție în viitor. Cu toate că sunt împreună de șapte ani, prezentatorul TV menționează că Anda Călin nu a fost atât de entuziasmată de noul său vehicul și nici de faptul că investește sume fabuloase de bani pentru a-și îndeplini și cele mai mici capricii.

„Este o pasiune de-a mea. Doamna mea a început să înțeleagă că nu are variantă. Trec prin niște discuții când mai apare câte un „fier” în fața casei, cum le zice Nea Marin: „Jafurile lui Vârciu”. Nu sunt doar niște mașini scumpe, este doar o pasiune cu care cred că m-am născut, doar că mi-a venit puțin mai târziu”, a spus Liviu Vârciu, la Star Matinal.

Liviu Vârciu a găsit amuzantă situația și a spus că, având atâtea mașini, este probabil să ajungă să doarmă în una dintre ele pentru a evita discuțiile în contradictoriu cu Anda Călin. Prezentatorul TV menționează că s-a obișnuit deja să doarmă în mașină de la filmările pentru serialul „Bravo, tată!”, astfel că nu se îngrijorează absolut deloc.

Anda Călin este singura femeie care a reușit să intre în grațiile mamei lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Este cunoscută reputația de Don Juan a lui Liviu Vârciu și faptul că în tinerețe a fost un rebel convins. Artistul a făcut recent o dezvăluire care i-a surprins, însă, chiar și pe cei mai aprigi dintre fani.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Liviu Vârciu, nelipsit de la emisiunile de tip concurs

Liviu Vârciu a devenit cunoscut publicului după ce a făcut parte din trupa L.A., formație alături de care a avut un succes fabulos.

Ulterior, el a fost cooptat în mai multe proiecte TV la Pro TV, Antena 1 și Kanal D. Cele mai cunoscute emisiuni în care a participat Liviu Vârciu sunt „Roata norocului”, „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, însă și în serialele „State de România” și „Secretul Ramonei”. Acum, poate fi urmărit în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton