Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu și soția lui și-au botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

Liviu Teodorescu și soția lui și-au botezat fiica. Primele imagini de la eveniment
5

de Roxana Mirea,

Liviu Teodorescu a avut parte de un weekend extrem de special. El și soția lui au botezat-o pe micuța lor, Ecaterina. Artistul a publicat și primele imagini de la eveniment. Iată ce mesaj a transmis Liviu Teodorescu. 

Liviu Teodorescu și soția lui și-au botezat fiica 

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, și-au botezat fiica. Cea mică a primit numele Ecaterina. Artistul a publicat și primele imagini de la eveniment. El a ales să poarte o ținută casual, alcătuită dintr-un costum maroniu și un tricou într-o nuanță asemănătoare. Pe de altă parte, Iulia a arătat superb într-o rochie albastră, lungă. Soția lui Liviu Teodorescu arată fabulos, la mai bine de trei luni de la nașterea fiicei ei.  

Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a scris Liviu Teodorescu, pe Instagram.  

Liviu Teodorescu și soția lui și-au botezat fiica. Primele imagini de la eveniment (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în 2021. Artistul s-a căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în liceu și cu care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Cei doi au devenit părini în luna iulie și de atunci, trăiesc clipe magice alături de micuța lor. 

În primul interviu acordat după nașterea fiicei sale, artistul a mărturisit că a simțit o bucurie enormă atunci când a întâlnit-o pe Ecaterina prima dată.  

E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine. Prima noapte a fost foarte ușor. Mănâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne-au spus că este foarte cuminte”, spunea cântărețul, la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton