; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu teodorescu nunta

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita din liceu! Primele imagini de la eveniment

05 July 2021

La finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, Liviu Teodorescu și logodnica sa, Iulia, au făcut pasul cel mare! Vestea a fost anunțată de artist printr-o serie de forografii surprinse la eveniment și împărtășite în mediul online.

Liviu Teodorescu, finalistul de la Vocea României, a făcut pasul cel mare! Artistul s-a căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în liceu și cu care formează un cuplu de aproape 11 ani. 

Liviu Teodorescu și Iulia au oranizat cununia civilă într-un cerc restrâns, iar alături le-au fost familia și cei mai apropiați prieteni. Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește viața personală și povestea lor de dragoste, cei doi au anunțat căsătoria prin publicarea câtorva fotografii surprinse la eveniment. 

„Gata, de acum încolo nu mai e nimic „al meu', ci va fi „al nostru'. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia', a scris Liviu în dreptul imaginilor publicate.

 Vezi galeria foto >

În 2018, într-un interviu pentru revista Viva, cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. 

„A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu', spunea Liviu atunci.

„Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună', a continuat Iulia.

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare