Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu, primele declarații despre viața de tătic. Cum se simte soția lui după naștere

Liviu Teodorescu, primele declarații despre viața de tătic. Cum se simte soția lui după naștere
7

de Roxana Mirea,

Liviu Teodorescu a făcut primele declarații după ce a devenit tată. Acum câteva zile, soția lui a adus-o pe lume pe micuța Ecateriana. Artistul a vorbit despre cum este viața de proaspăt tătic, după ce a publicat și prima imagine cu fiica lui.

Liviu Teodorescu, după ce a devenit tată

Acum câteva zile, Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată și este în culmea fericirii. Soția lui, Iulia, a născut o fetiță, care a primit numele de Ecaterina. Artistul a publicat și prima imagine cu fiica lui.  „SUNT TOPIT. Te iubesc, Ecaterina”, a scris artistul în dreptul unei imagini în care o ține pe micuță în brațe.

Liviu Teodorescu a acordat primul interviu după ce a devenit tătic și recunoaște că se simte puțin obosit, însă spune că este foarte fericit.

Sunt un pic obosit, dar foarte fericit. (…) E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine”, a spus Liviu Teodorescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Liviu Teodorescu a mai spus că prima noapte cu Ecaterina acasă a fost una ușoară pentru că fetița este foarte cuminte.

Prima noapte a fost foarte ușor. Mânâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne au spus că este foarte cuminte și mereu când o sunam pe soția mea se auzeau bebeluși plângând și o întrebam: e fata noastră? Nu, ea doarme”, a mai declarat artistul.

Îmi cam tremură mâna când e vorba de schimbat scutece. Primul pas e că am reușit să o iau în brațe și să îi țin capul. Reușesc să i-o dau soției să o alăpteze. Să schimb scutecul în sine e puțin greu pentru că mi se pare o ființă fragilă și mi-e teamă”, a mai spus Liviu Teodorescu.

sotia-lui-liviu-teodorescu-a-nascut-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se simte soția lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu a spus și cum se simte soția lui după naștere. Iulia a născut prin cezariană, iar artistul spune că aceasta se recuperează foarte ușor.

Se simte foarte bine, este în curs de recuperare. Se recuperează destul de repede, din ce văd. Se ridică din pat. După cezariană, de obicei, este destul de greu pentru femei. Este mai ușor pentru femeile care nasc natural, deși pe moment poate e mai greu decât la cezariană, dar recuperarea e mult mai ușoară, ulterior. La cezariană, recuperarea e mai grea, chiar dacă nașterea în sine poate fi mai ușoară”, a declarat Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu, după ce a aflat că va deveni tătic

Acum câteva luni, artistul a postat pe Instagram un clip video plin de emoție. Liviu Teodorescu a împărtășit astfel cu fanii săi modul în care soția i-a mărturisit că așteaptă primul lor copil. Iulia i-a oferit în dar o cutie în care se afla o pereche de pantofi sport de bebeluș, alături de un mesaj adorabil: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”.

În momentul în care a realizat ce se întâmplă, cântărețul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, și-a sărutat soția, încântat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară. În imaginile video, el a arătat și prima imagine cu ecografia bebelușului.

Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viață. Suntem fericiți”, a transmis atunci Liviu Teodorescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton