Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu, mesaj pentru viitorul prieten al fiicei sale. „Locuiesc în Berceni şi am mulţi tovarăşi cu care i-aş putea face cunoştinţă”. EXCLUSIV

Liviu Teodorescu, mesaj pentru viitorul prieten al fiicei sale. „Locuiesc în Berceni şi am mulţi tovarăşi cu care i-aş putea face cunoştinţă”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

De când a devenit tătic, Liviu Teodorescu trăiește fericirea pe toate planurile. Cântă, compune, apare la TV și are parte acasă de atenția celor mai importante persoane: soția și fiica. De altfel, la nici un an, micuța Ecaterina l-a cucerit definitiv pe artist, pe care l-am provocat la un mic exercițiu de imaginație: cum va reacționa când va face cunoștință cu primul prieten al fiicei sale.

La cei 31 de ani ai săi, Liviu Teodorescu este un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o carieră muzicală și o familie minunată, mai ales de când a devenit tătic pentru prima dată. Anul trecut, în iulie, s-a născut Ecaterina și, de atunci, viața artistului s-a schimbat complet. În bine!

Cel care concurează alături de Jo în sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 este topit după fetița sa, pe care a dus-o inclusiv la studio. Și, ca orice tătic mândru de fată, are deja în minte un „scenariu” despre cum va decurge prima întâlnire dintre el și primul iubit al fiice sale… în viitor, bineînțeles!

Mai multe detalii aflăm chiar de la tăticul Liviu Teodorescu!

Cât de tare s-a schimbat viața ta de când ai devenit tătic?

S-a schimbat totul de când am devenit tătic, dar schimbările sunt numai în bine. Trăiesc zilnic o fericire uriaşă, am un scop care mă depăşeşte în totalitate, iar asta pe mine întotdeauna m-a motivat. Când am făcut lucruri doar pentru mine, nu mi-au ieşit lucrurile aşa cum mi-au ieşit când a fost vorba şi de altcineva.

Ce îți place să faci cel mai mult când ești doar tu cu Ecaterina?

Când avem timp de petrecut împreună doar noi doi, îmi place să o duc în studio. Cred că pot să-i deschid apetitul pentru muzică doar prin faptul că îi ofer ocazia să stea lângă mine când creez, când ascult muzică sau când produc o piesă. Evident că e prea mică să preia direct ceva din ce fac eu, dar sunt sigur că undeva acolo se învârt nişte rotiţe care, mai târziu, or să conteze.

Am văzut că pitica te însoțește și în studio. Cum stă cu… vocalizele?

Este prea ocupată să tragă de toate cablurile sau să apese pe clapele de la pian ca să facă vocalize. Este încântată de tot ce vede în studio, luminiţele de la sintetizatoare, ledurile de pe pereţi, grafica DAW-ului în care lucrez, e fascinată de tot.

liviu-teodorescu-si-ecaterina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Apropo de Ecaterina, deși e foarte mică… ți-ai imaginat cum va decurge prima ta întâlnire cu prietenul ei?

Sunt sigur că va decurge bine, prietenul ei nu va avea de ales în privinţa asta. Locuiesc în Berceni şi am mulţi tovarăşi cu care i-aş putea face cunoştinţă. Glumesc, sunt sigur că fetele îşi aleg mai târziu parteneri după un pattern apropiat de modelul masculin cu care au crescut. De asta, voi fi deschis, iubitor, îmi voi exprima sentimentele, îmi voi recunoaşte greşelile, nu sunt şeful ei şi ştiu că nu pot decide pentru ea nici acum, nici mai târziu. Pot doar să o ghidez, să o iubesc şi să accept alegerile pe care le va face, conştient fiind că adultul-Ecaterina va fi oglinda a ceea ce a văzut acasă, aşa cum suntem toţi.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton