; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu lansează „Scris in stele”, ultima piesă a proiectului #LiTEmoments

03 August 2018
Liviu Teodorescu incheie al doilea sezon al proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-a lansat in urma cu un an, cu single-ul „Scris in stele'. A treia piesa, la fel ca si celalte doua piese lansate saptamanile trecute „Toate momentele' si „Sa nu te prind' au fost scrise si compuse de artist in studioul sau LiTE Music, acolo unde alaturi de trupa sa s-a ocupat si de productia piesei.
 

Liviu Teodorescu – Scris in stele

 
Astfel povestea din trei episoade se incheie cu piesa „Scris in stele', un proiect prin intermediul caruia Liviu a dorit sa isi deschida sufletul in fata publicului sau, redand diferite experiente din viata sa personala.
 
 „«Scris in stele» este despre destinsi despre modul in care acesta se muleaza in functie de deciziile noastre. E vorba despre o relatie veche care ajunge sa-ti domine gandurile din prezent. Cred in ideea de suflete pereche care se atrag chiar daca viata ori destinul le poarta pe drumuri diferite. Din aceste ganduri au pornit si versurile melodiei: «Daca sta scris in stele sa nu ne mai iubim, da mana si hai la ele, sa le certam putin»', a marturisit Liviu. 
 
Piesele anterioare lansate in sezonul doi #LiTEmoments, „Toate momentele' si „Scris in stele' au reusit sa ajunga in trending pe Youtube si sa stranga peste 5 milioane de vizualizari. Cele trei videoclipuri au fost filmate in acelasi cadru si ne transpun intr-o calatorie prin care artistul isi deschide sufletul. 

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colectie de patru piese care au evidentiat trairi bazate la inceput pe un orgoliu puternic si pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar barbatul a ramas doar cu amintirile relatiei. Piesele „Unele intrebari', „Prefa-te', „Gandul meu' si „Nu e treaba mea' au reusit sa stranga peste 18 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat sa continue povestea cu un nou sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare