; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

Liviu Teodorescu își mărturisește greșelile în noul single „Lista de păcate”

30 March 2018
 Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu lansează single-ul „Lista de păcate' în colaborare cu Killa Fonicși cu o uluitoare prezență feminină în videoclip, vlogger-ul Alina Ceușan.
 

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la acest single mai bine de un an de zile. Piesa și videoclipul combina mai multe simboluri pline de mister care te fac sa intri intr-o poveste spusa altfel'.

 „Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți, dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. ‘Lista de păcate dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să colaborăm fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că asta se vede perfect în clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W', a declarat artistul.

   De curând, Liviu a lansat single-ul „90-60-90', alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

  Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus', acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie' la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce' la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele' cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.
 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare