Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu, despre travestiurile de la Te cunosc de undeva!. „Sunt, pur şi simplu, cumplit de grele”. EXCLUSIV

Liviu Teodorescu, despre travestiurile de la Te cunosc de undeva!. „Sunt, pur şi simplu, cumplit de grele”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Deși are o înălțime considerabilă (1,95 de metri), Liviu Teodorescu este extrem de mobil și a demonstrat că poate fi și foarte grațios în transformările de care a avut parte la „Te cunosc de undeva!”. Nu doar că dansează foarte bine pe tocuri, dar reușește să fie și foarte feminin. Iar, soția sa, Iulia, se amuză de fiecare dată când îl vede în show-ul de la Antena 1.

Alături de Jo (Ioana Anuța), Liviu Teodorescu formează o echipă puternică la „Te cunosc de undeva!”, în ciuda diferenței de înălțime dintre cei doi (30 de cm). Cei doi au ajuns până în finală, în sezonul 15 al show-ului de la Antena 1. Iar acum, în sezonul 20, au avut parte de niște transformări spectaculoase. Mai ales când a fost vorba de… travestiuri.

Cum reușește Liviu Teodorescu să danseze atât de bine pe tocuri și ce spune soția sa despre transformările lui? Și care sunt cele mai grele operațiuni de „înfrumusețare”? Aflăm imediat chiar de la artist!

Din nou la „Te cunosc de undeva!”. E mai greu acum? Sau, din contră, mai ușor căci ai trecut deja prin toată „nebunia”?

Aşa este, al treilea sezon „Te cunosc de undeva!” pentru mine. Este cel mai greu sezon de până acum, pentru că ne batem cu cele mai tari echipe. Personajele sunt fix opusul a ceea ce te aştepţi, e un sezon la puterea 2.20 în adevăratul sens al cuvântului!

Din ce se vede la TV, travestiurile îți ies chiar foarte bine. Până acum, ce personaj ți-a dat cele mai multe bătăi de cap?

Toată lumea îmi spune că îmi ies bine travestiurile, dar nimeni nu ştie cât mi-e de greu. Transformările în personaje feminine sunt, pur şi simplu, cumplit de grele, iar dacă mai e vorba şi de tocuri şi coregrafie… e aproape imposibil pentru mine.

Dar dintre „operațiunile” de înfrumusețare?

Cea mai grea operaţiune de înfrumuseţare este acoperirea sprâncenelor. Sprâncenele mele, pur şi simplu, tipa de sub fondul de ten şi fetele de la machiaj încearcă să mi le lipească de frunte în fel şi chip, dar ele au o gândire a lor şi nu se lăsă uşor.

Ai primit tipsuri de la soția ta apropo de acest aspect?

Soţia mea râde cel mai mult atunci când am personaje feminine şi îmi spune tot timpul că aş fi fost o femeie foarte frumoasă. Eu sincer prefer să fiu bărbat, mi-e parcă mai la îndemână.

Liviu TeodorescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dintre piesele cântate de tine care este dedicată întru totul Iuliei?

Piesa „Îţi dau inima de tot” este compusă special pentru valsul mirilor de la nunta noastră şi implicit îi este dedicată. Iniţial, nu aveam de gând să o lansez, dar toată lumea care a fost prezentă la nuntă mi-a cerut a doua zi piesa. Şi am zis că decât să o trimit fiecăruia în parte mai bine o lansez şi azi are vreo 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ce urmează pentru tine pe plan muzical?

Urmează o perioadă în care voi face nişte alegeri care sunt sigur că mă vor propulsa acolo unde mi-e locul. Estimez că undeva în viitorul apropiat vor veni câteva hituri mari la rând. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, staţi aproape şi o să vedeţi.

Ce faci atunci când nu ai inspirație apropo de muzică?

Dacă nu am inspiraţie, stau acolo în studio şi încerc. Nu există lipsa de inspiraţie, există lipsă de antrenament şi poate perioade în care nu ai mai exersat inspiraţia. Inspiraţia e un exerciţiu, pe care, cu cât îl faci mai mult, cu atât vei avea rezultate mai bune.

Dar, în general, când nu iese ce ți-ai propus… cum treci peste?

Sunt conştient că mintea mea nu poate percepe decât o infimă parte din realitate. Dacă ceva nu iese cum mi-am dorit eu, e clar că nu a fost să fie, că aşa e cel mai bine. Nu înseamnă că nu mai încerc. Înseamnă doar ca Dumnezeu ştie cel mai bine ce şi cum, eu pot doar să bat la uşă. La un moment dat, sigur se va deschide.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton