Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu, adevărul despre certurile care apar între el și soția lui. Cum gestionează situațiile tensionate

Liviu Teodorescu, adevărul despre certurile care apar între el și soția lui. Cum gestionează situațiile tensionate
12

de Roxana Mirea,

Liviu Teodorescu a oferit noi detalii despre relația lui cu soția sa, Iulia. Cei doi sunt împreună de 12 ani și au împreună o fetiță superbă, pe Ecaterina. Recent, artistul a spus de la ce pornesc discuțiile cu partenera sa și cum reușesc să treacă peste micile certuri. 

Liviu Teodorescu, despre certurile cu soția lui 

Liviu Teodorescu și Iulia, soția lui, sunt împreună de mai bine de 12 ani, încă din perioada liceului, iar în urmă cu doi ani s-au și căsătorit. Anul trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Din iubirea lor, a venit pe lume o fetiță superbă, căreia i-au dat numele de Ecaterina. 

Recent, Liviu Teodorescu a vorbit despre micile certuri care apar între el și Iulia, ca în orice cuplu. Artistul a spus că amândoi gestionează cu calm situațiile mai tensionate. 

Nu prea ne certăm așa de des, eu sunt și o fire foarte împăcuitoare și nu suntem deloc certăreți. Și dacă se nasc discuții în contradictoriu, că se nasc, că n-ai cum, e inevitabil, se gestionează cu mult calm și cu foarte mult tact în viața noastră pentru că am învățat în atâția ani de zile de când suntem împreună să ne înțelegem unul cu altul”, a spus Liviu Teodorescu, pentru Spynews.ro. 

Liviu Teodorescu și soția lui și-au botezat fiica. Primele imagini de la eveniment (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Liviu Teodorescu, secretul căsniciei cu soția lui 

Liviu Teodorescu a dezvăluit secretul relației lui cu Iulia. Artistul spune că au învățat să se accepte unul pe celălalt așa cum sunt. „Să accepți că persoana de lângă tine e persoana aia. Cred că ăsta e secretul longevității și cam aia e treaba”, a mai zis el. 

În momentul de față, Liviu Teodorescu participă din nou la „Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu Jo. Celelalte echipe din sezonul 20 al show-ului de la Antena 1 sunt Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton