; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Teodorescu, de la “Vocea României” în “Pariu cu viaţa”

01 March 2012

Liviu Teodorescu, unul dintre semifinaliştii show-ului Vocea României', va juca în serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV.

Am primit oferta la două zile după ce s-a terminat Vocea României', m-am bucurat pentru că urmăream serialul, eu chiar am vrut să particip la casting în primăvara anului trecut, dar am ratat ocazia. Iată că acum mi s-a oferit oportunitatea.

E foarte frumos şi foarte interesant la filmare. În actorie te oferi pe tine omului pe care îl joci, unei persoane care există prin tine. Eu am făcut teatru trei ani la Palatul Copiilor, dar pe platouri e cu totul altceva, trebuie să te concentrezi, ai o responsabilitate foarte mare pentru toţi colegii tăi să iasă secvenţa', a povestit el.

În Pariu cu viaţa', Liviu va juca propriul lor.

Mă voi juca pe mine, Liviu care a participat la Vocea României' şi ajung la Colegiul de Arte din Pariu cu viaţa', unde voi reprezenta o surpriză pentru toată lumea'.

De acum înainte, Liviu se va împărţi între actorie şi muzică. În prezent, el promovează piesa Electronic Symphony' (feat. LuKone & deMoga), pe care o puteţi asculta aici.

http://www.youtube.com/watch?v=bUwoeK__3gQ
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare