Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Teodorescu, cu portbebe-ul în vacanță! Artistul este într-un city break cu soția și fetița lor de 9 luni

Liviu Teodorescu, cu portbebe-ul în vacanță! Artistul este într-un city break cu soția și fetița lor de 9 luni
12

de Cătălina Matei,

În timp ce unii pleacă în city break-uri doar cu un rucsac în spate, Liviu Teodorescu poartă zilele acestea un portbebe. Artistul, care concurează în acest sezon la „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, a ajuns în Atena, pentru câteva zile de vacanță, alături de soția sa și de fetița lor în vârstă de doar 9 luni.

Liviu Teodorescu, prima vacanță în străinătate cu fiica

Pentru că are parte de câteva zile libere, fără concerte ori filmări pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul transmis de Antena 1 unde face echipă cu Jo, Liviu Teodorescu a plecat într-un city break. Nu singur, ci împreună cu Iulia, soția sa, și cu Ecaterina, fiica lor în vârstă de 9 luni. De altfel, aceasta este prima călătorie în afara țării a micuței care i-a cucerit inima tatălui său definitiv.

Cu Ecaterina pe Acropole la 9 luni, am zis să își facă copilul amintiri faine”, a scris Liviu Teodorescu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii relizate chiar în inima Atenei.

Totodată, Liviu Teodorescu a postat și un filmuleț, un fel de jurnal video al experienței lor, în primul city break alături de micuța Ecaterina, care a fost transportată peste tot într-un portbebe.

Să pleci cu un bebel de 9 luni în vacanţa nu e lucru uşor. Am luat-o pe Ecaterina la purtător (împreună cu toate lucrurile care vin la pachet cu ea, ffff multe la număr) şi ne-am încumetat în Atena, într-un city break de câteva zile. Au trecut deja 2 zile, mă doare puţin spatele dar am sufletul de 10 ori mai bogat. Unde mai pui că, dacă nu vă spuneam că suntem în Atena, nici nu vă dădeaţi seama din video, pentru că am filmat-o numai pe ea”, a explicat artistul în dreptul video-ului postat pe Instagram.

Grecia Express continuă”, a scris Liviu în dreptul altor poze din minivacanță.

liviu-teodorescu-vacanta-atena-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Liviu Teodorescu, un tătic topit după fetița lui

La cei 31 de ani ai săi, Liviu Teodorescu este un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o carieră muzicală și o familie minunată, mai ales de când a devenit tătic pentru prima dată. Anul trecut, în iulie, s-a născut Ecaterina și, de atunci, viața artistului s-a schimbat complet. În bine!

Liviu-Teodorescu-si-Ecaterina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Cel care concurează alături de Jo în sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 este topit după fetița sa, pe care a dus-o inclusiv la studio. Și, ca orice tătic mândru de fată, are deja în minte un „scenariu” despre cum va decurge prima întâlnire dintre el și primul iubit al fiice sale… în viitor, bineînțeles!

Sunt sigur că va decurge bine, prietenul ei nu va avea de ales în privinţa asta. Locuiesc în Berceni şi am mulţi tovarăşi cu care i-aş putea face cunoştinţă. Glumesc, sunt sigur că fetele îşi aleg mai târziu parteneri după un pattern apropiat de modelul masculin cu care au crescut. De asta, voi fi deschis, iubitor, îmi voi exprima sentimentele, îmi voi recunoaşte greşelile, nu sunt şeful ei şi ştiu că nu pot decide pentru ea nici acum, nici mai târziu. Pot doar să o ghidez, să o iubesc şi să accept alegerile pe care le va face, conştient fiind că adultul-Ecaterina va fi oglinda a ceea ce a văzut acasă, aşa cum suntem toţi”, ne-a mărturisit recent Liviu Teodrescu, într-un interviu.

Sursă foto: Instagram Liviu Teodorescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton