; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu

Liviu Teodorescu a lansat piesa „Lista de păcate”

02 April 2018

Fostul concurent de la „Vocea României', Liviu Teodorescu a lansat un nou singe, „Lista de păcate', în colaborare cu Killa Fonic. La această piesă el a filmat şi un videoclip, în care apace cunoscutul vlogger Alina Ceușan.

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la această piesă mai bine de un. „Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți, dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. „Lista de păcate' dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să colaborăm fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că asta se vede perfect în clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W', a declarat artistul.

De curând, Liviu a lansat şi single-ul „90-60-90', alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus', acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie' la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce' la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele' cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Vedeţi aici videoclipul „Lista de păcate':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare