; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Taloi (Trăsniţii) şi a petrecut vacanţa în Corfu

FOTO: Livia Taloi (“Trăsniţii”) şi-a petrecut vacanţa în Corfu

26 August 2013

Actriţa Livia Taloi, alias Ema din serialul Trăsniţii', şi-a petrecut vacanţa în Corfu, alături de soţul ei.

Pentru că în ultima vreme mă pot lăuda cu nişte atacuri de panică de toată frumuseţea când vine vorba de călătoria cu avionul, anul acesta am ales să mergem în vacanţă cu maşina. Aşa că am înlocuit o oră şi jumătate de zbor cu 14 ore de condus până la Igoumenitsa, la care s-au adăugat încă 2 ore cu ferryboat-ul până în Corfu', povesteşte Livia.

imag2037

Picture 1 of 3

Corfu este o insulă frumoasă şi am încercat să vedem cât mai mult posibil. Ne-am şi rătăcit de câteva ori, iar localnicii sunt foarte simpatici. Nu ştiau niciun cuvânt în engleză! Cei care au fost în Corfu ştiu cât de frumoasă e Paleokastritsa, drumul spre Pantokrator, muntele în vârful căruia se află o mânăstire, cât de viu este centrul spre seară, cât de drăguţe sunt drumurile acelea înguste printre măslini… Mâncarea este delicioasă şi, apropo, nu am făcut rabat de la nimic. Nu a existat masă fără tzatziki şi bere de ghimbir!'.

Locul preferat a fost o plajă aproape pustie.

Am descoperit o plajă pe gustul meu, sălbatică, cu nisip fin, lângă lacul Korissia. Tot acolo, am găsit să cumpărăm de la «sursă» ulei de măsline şi vin', spune actriţa. Ah, şi am omis un amănunt important! «Soarta» a făcut ca hotelul ales de mine să fie aproape de aeroport, aşa că rămâne valabilă zicala «de ce ţi-e frică nu scapi»'

Pe Livia Taloi o puteţi urmări la Trăsnitii', din septembrie, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare