; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Taloi: 10 kilograme în minus în două luni

22 November 2010

Vedeta din serialul “Trăsniţii” a reuşit să slăbească zece kilograme în timp record, fără să consulte niciun nutriţionist şi fără o dietă drastică.

.

Deşi a recunoscut să a încercat să ţină regim de multe ori de-a lungul timpului, niciodată nu a reuşit şi mereu renunţa la scurt timp după ce se apuca de vreo dietă,  după cum mărturiseşte Livia.

Ajunsă la frumoasa vârstă de 30 de ani, cu nişte măsuri care depăşeau cu mult 90-60-90 şi care însumau 63 de kg, am decis: până aici!. Nu am consultat niciun nutriţionist, nu am vrut o dietă drastică. Am renunţat doar la excesele în alimentaţia mea – pâine, prăjeli, sucuri – şi am mâncat disociat', spune actriţa.

Deşi a mărturisit că prima săptămână este cea mai grea, Lidia s-a surprins adaptându-se foarte bine regimului şi programului de exerciţii şi a constatat cu încântare două luni mai târziu că este mai suplă cu zece kilograme.

Concluzia e că dacă nu te pricepi să combini mâncarea astfel încât să nu te îngraşi, mai bine nu o faci. Prima săptămână e mai grea, dar apoi te obişnuieşti şi nu mai ai vise cu fripturi şi fasole cu ciolan sau plăcinte, lucruri pe care acum mi le permit ocazional. Important este să ai 3 mese pe zi până la ora 19 şi să nu te ridici de la masă niciodată cu burta plină. Dar toate astea nu cred că ar fi avut efect fără sport: aerobic, tae-bo, înot. Şi uite aşa, spre uimirea mea, am dat jos 10 kg în două luni şi jumătate. De aici înainte, sper să mă menţin'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare