Homepage  / Vedete româneşti

Livia Eftimie, un nou atac la adresa fostului soț, Cătălin Bordea. A transmis un mesaj cu subînțeles: „Oamenii au văzut doar deciziile”

Livia Eftimie, un nou atac la adresa fostului soț, Cătălin Bordea. A transmis un mesaj cu subînțeles: „Oamenii au văzut doar deciziile”
13

de Cristina Țapu,

Livia Eftimie, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a făcut recent noi declarații pe rețelele de socializare, dorind să clarifice anumite aspecte legate de despărțirea lor. După ce a fost criticată dur de apropiații comediantului, Livia a simțit necesar să răspundă acuzațiilor și să ofere propria versiune asupra evenimentelor care au dus la sfârșitul căsniciei.

Livia Eftimie, un nou mesaj pentru cei care o critică

În urmă cu aproximativ un an, căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie s-a încheiat. Deși multe detalii ale despărțirii lor au fost păstrate departe de ochii publicului, recent, Livia a început să vorbească deschis despre dificultățile prin care a trecut. După ce relația ei cu artistul Spike a devenit publică, a fost aspru criticată, mai ales de prietenii și apropiații lui Bordea.

Nelu Cortea, atac la adresa Liviei, fosta soție a lui Cătălin Bordea Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Recent, Livia a postat pe Instagram un mesaj în care a încercat să clarifice situația: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”. Prin aceste cuvinte, ea sugerează că mulți au judecat-o fără să înțeleagă pe deplin circumstanțele dificile în care s-a aflat și motivele din spatele anumitor alegeri.

În săptămânile trecute, Livia a împărtășit pe rețelele de socializare momentele grele prin care a trecut înainte și după divorț. Ea a vorbit despre sentimentele de singurătate și lipsa de sprijin pe care le-a resimțit în acea perioadă, însă prietenii lui Cătălin Bordea i-au oferit replici dure.

Nelu Cortea, mesaj dur pentru fosta soție a lui Cătălin Bordea

Nelu Cortea infirmă acuzațiile Liviei la adresa lui Cătălin Bordea și spune că el a fost martor la toată suferința lui. De asemenea, Nelu Cortea susține că Livia i-a stricat cariera lui Spike, noul ei iubit.

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri. 

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e singură, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață balenciagan, nu e tot singur pe scenă? De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință? 

De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe Facebook. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton