Homepage  / Vedete româneşti

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, îndrăgostită până peste cap de Spike. Cum s-a fotografiat alături de noul iubit

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, îndrăgostită până peste cap de Spike. Cum s-a fotografiat alături de noul iubit
15

de Cristina Țapu,

De multe ori, fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost criticată pentru că l-a înșelat pe partenerul său cu Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. Cu toate acestea, Livia Eftimie pare să nu fie afectată de comentariile negative și își continuă relația cu actualul iubit, alături de care a apărut din nou în public.

Livia, îndrăgostită până peste cap de Cătălin Bordea

A trecut un an de la despărțirea dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie, dar fosta lui soție continuă să fie criticată pentru infidelitatea sa cu Spike, bun prieten al actorului și cavaler de onoare la nunta lor.

De când s-a aflat despre relația lor, despre care se zvonește că ar fi început în timpul căsniciei cu Cătălin Bordea, Livia Eftimie și Spike s-au afișat rar împreună. Cu toate acestea, au dat mereu de înțeles că sunt fericiți împreună și că nu le pasă de reacțiile negative. Recent, fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat o nouă fotografie alături de actualul său partener, însoțită de un scurt mesaj în care sugerează că nu este deranjată de comentariile răutăcioase, atât timp cât ea și Spike cunosc adevărul despre relația lor.

liviaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Iert lumea pentru că exiști tu faci parte din ea”, a scris Livia, în dreptul unei imagini în care apare alături de Spike.

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt mariajului lor, după ce soția comediantului ar fi început o relație cu Spike în timp ce încă forma un cuplu alături de Bordea. Șocul emoțional prin care a trecut Cătălin a fost unul imens, așadar a decis să apeleze la ajutorul unui terapeut pentru a putea procesa mai bine stările prin care trece.

Cătălin Bordea merge la psiholog în urma divorțului de Livia Eftimie

De aproximativ un an, Cătălin Bordea merge la psiholog și nu intenționează să renunțe curând la ședințele de terapie.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Viața lui Cătălin Bordea s-a transformat complet după divorțul de Livia Eftimie. Deși pe plan sentimental a întâmpinat dificultăți, cariera sa a evoluat fără probleme. Comediantul a valorificat la maximum toate oportunitățile care i-au apărut în cale.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a povestit Bordea.

Sursă foto: Instagram Livia – Cătălin Bordea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton