; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia graur IMG_4541

Livia Graur: „Paștele a fost dintotdeauna o sărbătoare foarte importanta pentru mine”

29 April 2021

Livia Graur va respecta și anul acesta toate tradițiile de Paște, cu toate că va fi unul un pic mai special, din cauza unor probleme minore de sănătate. 

Paștele a fost dintotdeauna o sărbătoare foarte importanta pentru mine. Iar vopsitul ouălelor este tradiția pe care o respect cu sfințenie, de care nu dezic, oricât de aglomerata fi. Joia Mare o dedic mereu acestei activități, iar Renata este mai mult decât încântată asiste. Eu ocup de spălatul și de fiertul oualleor, iar ea este responsabila cu vopsitul și decoratul. Sâmbăta Mare o dedic gătitului, iar anul acesta pregătesc o rețetă speciala de friptura de curcan cu coniac și legume și vreau încerc pentru prima data fac drob.

Din păcate, din cauza unor probleme minore de sănătate pe care le-am descoperit recent, sunt nevoita țin regim, deci fi primul Paste fară cozonac cu nuca, fară friptura de miel sau sarmale, iar drobul fi mai…dietetic.'

 

O rețetă specială de vopsit ouă

În anii trecuți, prezentatoarea de la Prima TV  era adepta unei rețete speciale de vopsit ouă.  

„De când eram mică, bunica folosea foile de ceapă, sfecla roșie și frunzele de spanac pentru a colora ouăle și am învățat de la ea tehnica.

Am descoperit, însă, în urmă cu vreo doi ani, o rețetă și mai interesantă de vopsit ouă: cu vin roșu. E adevărat, ouăle trebuie lăsate peste noapte în vin ca să capete o culoare rozalie, iar vinul trebuie să fie de foarte bună calitate, însă în final rezultatul este deosebit! Pentru ca decorul să fie și mai și, înainte de a le pune la colorat, pe ouă aplic frunze de pătrunjel sau petale de flori, pe care ulterior le pun într-un ciorap și abia apoi le bag în vin', spune Livia.

 Vezi galeria foto >

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare