; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia graur

Livia Graur: „Îmi doream o carieră de translator sau în diplomație. Însă drumul m-a adus aici”

22 March 2021

Lucrează de 13 ani în televiziune, la Prima TV, acolo unde a trecut prin toate etapele evoluției în redacția de știri. Frumoasa Livia Graur (34 de ani), de la pupitrul știrilor Focus de la ora 14.00, mărturisește că jurnalismul nu a fost prima sa pasiune sau opțiune în ceea ce privește cariera profesională, însă acum nu ar mai schimba nimic:

Livia Graur mărturisește că meseria de jurnalist a schimbat-o în cei 13 ani de carieră, iar dacă nu ar fi ajuns la pupitrul știrilor și-ar fi dorit o cu totul altă profesie:

„Cu siguranță că m-au făcut mai conștientă de vremurile pe care le trăim, mai ancorată în realitate și poate mai puțin ușor impresionabilă. Prin natura jobului știu mereu ce se întâmplă în toate domeniile. Îmi și place să fiu tot timpul la curent! De altfel, în fiecare dimineață fac revista presei pentru a ști ce mai e nou, citesc comunicatele care îmi vin pe mail și știu care vor fi subiectele din ziua respectivă.  Îmi ador meseria. Îmi place foarte mult ceea ce fac și nici nu m-aș vedea altundeva, în alt domeniu. Consider că jurnaliștii au un rol foarte important pe lume, acela de a informa corect și de a-i face pe oameni să știe toate detaliile unui aspect înainte de a lua o decizie.  Eu am făcut facultatea de limbi străine și am lucrat, în timpul liceului și al facultății la tot felul de proiecte ale Ministerului Afacerilor Externe. Îmi doream o carieră de translator sau în diplomație. Însă drumul m-a adus aici', ne-a mărturisit Livia Graur. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare