; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia graur in trasnitii1

Livia Graur, apariție specială în serialul „Trăsniții”, difuzat de Prima TV

18 November 2019

Marți, 19 noiembrie și miercuri, 20 noiembrie, în sitcomul  Trăsniții, difuzat la Prima TV de luni până joi, de la ora 19.30, invitat special va fi Livia Graur. Prezentatoarea jurnalului Focus își va juca propriul rol în două episoade ale Trăsniților.  

Despre această experiență Livia Graur spune că:

Pentru mine, participarea la filmările serialului Trăsniții a fost o experiență extrem de plăcută, pe care o așteptam de ceva vreme. Dintotdeauna m-a atras zona actoriei, am și cochetat la un moment dat cu asta când eram mai mică, însă din cauza unui accident de mașină am fost nevoită să întrerup filmările, și apoi drumul meu în viață a luat o altă direcție. Cel mai mult m-a bucurat feedback-ul extrem de bun pe care l-am primit de la actori, dar și de la echipa de producție. Așa că abia aștept să văd cum a ieșit!.' 

În cele două episoade speciale, candidatul trăsnit la președinția României, déjà celebrul' primar Pupăză – interpretat de Grig Chiroiu, vine în fața telespectatorilor știrilor Focus pentru a-și prezenta platforma și de a atrage cât mai mulți alegători de partea sa. Vedeți ce reușește Pupăză și mai ales ce se va întâmpla odată cu prezența lui la știri, urmărind episodul de marți, 19 noiembrie, și miercuri, 20 noiembire, începând cu orele 19.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare