; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Graur 5

Livia Graur a găsit tratamentul pentru caniculă: shopping la Salzburg | FOTO

10 August 2015
Prezentatoarea Focus, de la Prima TV, a avut nevoie de încă două valize pentru a aduce în ţară cumpărăturile făcute în oraşul austriac.
Împătimită a shoppingului, Livia Graur a găsit un „motiv' pentru a-şi împrospăta garderoba, o excursie în Austria. Plănuită ca o „fugă de caniculă', deplasarea la Salzburg s-a transformat într-o adevărată şedinţă de cumpărături.
[Not a valid template]
„Am făcut multe cumpărături, am profitat de reduceri. Printre cele achiziţionate se află două valize noi, pentru că celelalte două cu care am venit s-au dovedit neîncăpătoare pentru câte lucruri frumoase ne-am luat, eu şi soţul meu, de acolo', spune Livia Graur.
Shopping-ul nu a fost principala activitate a vedetei Prima TV la Salzburg. Oraşul austriac îmbie la plimbări în aer liber, dar şi pe apă, graţie lacurilor din vecinătate.
„Am vizitat obiective turistice, ne-am plimbat cu trăsura, dar şi cu vaporaşul. Am fost plăcut surprinsă să vad câte lacuri superbe sunt în jurul acestui mic oraş de munte, cu o apa impecabilă şi amenajate într-un mod de-a dreptul impresionantă', a mai povestit prezentatoarea Focus.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare