; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia brito

Livia Brito se întoarce pe platourile de filmare. Ce actor cunoscut îi va fi partener în noua telenovelă

08 March 2021

La un an distanță de când a terminat filmările pentru „Dragoste de gardă' și a decis să ia o pauză, Livia Brito se pregătește să revină pe platourile de filmare. Actrița va fi protagonista unei noi telenovele produsă de Jose Alberto Castro pentru Televisa, care va purta numele „La desalmada'. 

După un an dificil din cauza pandemiei, dar și a scandalurilor în care a fost implicată, Livia Brito a decis să se întoarcă la muncă, iar filmările vor începe în curând în Mexic. 

Deși nu au fost comunicate foarte multe detalii despre noua telenovelă, conform People en Espanol, distribuția a fost deja aleasă, inclusiv actorul care va fi partenerul Liviei.

Actrița în vârstă de 34 de ani îl va avea alături pe Jose Ron, alături de care a mai jucat în 2014 în telenovela „Muchacha italiana viene a casarse'. 

 
 Un alt nume cunoscut care va face parte din distribuție este al lui Marjorie de Sousa, care va fi personajul negativ al poveștii, împreună cu Eduardo Santamarina. 

„Încep o telenovelă frumoasă cu José Alberto Castro, repet experiența din nou cu el și sunt foarte fericit, foarte fericit. Sunt ticălosul poveștii. Vom începe peste 15 zile suntem deja în pregătiri”, a declarat Eduardo Santamarina în o întâlnire recentă cu mass-media

În zilele următoare când va fi dezvăluită distribuția completă a acestei telenovele, care va avea premiera în Mexic în a doua jumătate a acestui an.

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare