; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia brito

Livia Brito, primele declarații după ce a pierdut rolul principal într-o nouă producție

08 September 2020

După ce producătorul Juan Osorio a anunțat că a preferat să nu mai lucreze cu Livia Brito în noul său proiect, din cauza scandalului mediatic în care actrița a fost implicată, se pare că Livia are versiune diferită în ceea ce privește această nouă  telenovelă.

Conform unui comentariu pe care chiar Livia Brito l-a lăsat pe Instagram, la o postare a unei televiziuni din Mexic, aceasta a fost cea care a preferat să nu mai joace în telenovela „Que le pasa a mi familia'. În descrierea fotografiei postată de cei de la Univision erau precizate următoarele: „Actori care au avut rolul principal, dar au fost dați afară', iar Livia Brito a răspuns succint: 

„De când am terminat filmările pentru Dragoste de gardă nu am dorit să accept niciun proiect. Am decis să mă odihnesc un an. I-am mulțumit lui Juan pentru oportunitate și am stabilit de comun acord să lucrăm împreună în viitor. Mult succes acestei producții și distribuției sale', a fost comentariul postat de  Livia Brito. 

 Conform presei mexicane, cât și declarațiilor lui Juan Osorio, Livia Brito a fost înlocuită cu actrița Ariadne Diaz, care a acceptat să joace rolul principal în această telenovelă după 2 ani de pauză. Noua producție Televisa va fi lansată în țara de origine la începutul anului 2021. 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare