; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia brito

Livia Brito, primele declarații despre scandalul în care a fost implicată: „Îmi asum”

14 July 2020

Livia Brito, pe care o vom putea vedea din nou pe micile ecrane în telenovela „Dragoste de gardă’, care va fi difuzată de Pro 2 din 16 iulie, este implicată într-un scandal fără precedent!

Potrivit publicației TvyNovelas, actrița este denunțată pentru că a agresat un fotograf la Cancun, după ce acesta a fotografiat-o, după care i-a luat camera, rucsacul și portofelul.

Un fotograf din Cancun a declarat autorităților mexicane că a fost bătut de Livia Brito și iubitul ei, Mariano Martínez, după ce i-a fotografiat împreună pe o plajă. Nu a fost însă vorba de atacuri fizice, ci și agresiuni verbale și furt.

La 2 săptămâni după izbucnirea scandalului, actrița a postat pe contul său de Instagram un clip video în cadrul căruia face primele declarații despre aceest incident:

 

„Dându-mi seama că eram fotografiată invaziv de un fotograf care se ascundea, i-am cerut să ștergă fotografiile pe care le-a făcut', a explicat Brito într-un videoclipul postat. „Când am întâlnit un refuz și argumentul că sunt o persoană publică atrage după sine și expunerea vieții mele private s-a iscat o discuție în urma căreia el m-a împins, iar eu am reacționat impulsiv dându-i o palmă. În niciun caz nu încerc să îmi justific acțiunile sau să îmi găsesc scuze. Îmi asum responsabilitatea pentru această acțiune '.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Livia Brito Pestana (@liviabritopes) pe

 
 

Protagonista telenovelei „Dragoste de gardă' a profitat de ocazie pentru a-și cere scuze fotografului, familiei acestuia și fanilor ei și a explica că ia deja măsuri în această pentru a rezolva conflictul.

„Simt nevoia să fac o declarație despre evenimentele recente și să-mi cer scuze public lui Ernesto [Zepeda], familiei sale, presei, fanilor mei și tuturor celor care au fost jigniți direct sau indirect. Îmi pare foarte rău și regret profund comportamentul meu recent ', a adăugat ea. „Lucrez cu avocații mei pentru a putea rezolva această problemă în mod corect și pentru a compensa această eroare nefericită'.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare