; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia brito

Livia Brito, implicată într-un scandal fără precedent. Ce a făcut actrița

03 July 2020

Livia Brito, pe care o vom putea vedea din nou pe micile ecrane în telenovela „Dragoste de gardă', care va fi difuzată de Pro 2 din 16 iulie, este implicată într-un scandal fără precedent!

Potrivit publicației TvyNovelas, actrița este denunțată pentru că a agresat un fotograf la Cancun, după ce acesta a fotografiat-o, după care i-a luat camera, rucsacul și portofelul.

Un fotograf din Cancun a declarat autorităților mexicane că a fost bătut de Livia Brito și iubitul ei, Mariano Martínez, după ce i-a fotografiat împreună pe o plajă. Nu a fost însă vorba de atacuri fizice, ci și agresiuni verbale și furt.

„M-am săturat să mă urmăriți', a strigat Livia Brito către fotograful Ernesto Zepeda înainte de a-l agresa.

„Livia a venit imediat să țipe la mine …iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi dea o palmă. La câteva secunde după și-a făcut apariția și partenerul ei care m-a agresat în timp ce ea mi-a luat aparatul de fotografiat și i l-a dat lui pentru a mă lovi în continuare. Mi-au furat camera, rucsacul și portofelul', au fost declarațiile fotgrafului agresat oferite emisiunii „Sale el Sol'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare