; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Brito

Livia Brito, din „Fiorella, spune da!”, s-a logodit

31 July 2018

Actriţa Livia Brito (32 de ani) şi iubitul ei, cântăreţul Said „El Caballero' vor deveni soţ şi soţie, spun cei de la peopleenespanol.com. Cei doi au făcut anunţul pe Instagram unde le-au arătat fanilor inelele de logdonă.

„Regele şi regina! Livia, te iubesc pentru totdeauna!', a scris Said. Iar Livia l-a completat: „Te iubesc partenerul meu, prietenul meu, iubitul meu, confidentul meu'.

Despre logodnicul ei, cu care are o relaţie de un an şi jumătate, Livia spune că este o persoană specială. Îl iubesc din tot sufletul este diferit şi ştiu că mă iubeşte foarte mult, simt acest lucru', a povestit Livia într-un interviu. Actriţa cu origini cubaneze a mai spus că-şi doreşte o nuntă simplă şi că nu îşi doreşte neapărat ca rochia de mireasă să fie una clasică albă.

Până să înceapă relaţia cu Said despre Lidia s-a scris că ar fi avut o aventură cu actorul Jose Ron. Cei doi, care au făcut pereche în „Fiorella, spune da!', nu au recunoscut niciodată că sunt mai mult decât foarte buni prieteni. 

Livia filmează în prezent pentru sezonul doi al telenovelei „La piloto', care a început în Mexic pe 4 iunie şi în care Livia joacă alături de Juan Colucho, Arap Bethke, Tommy Vásquez şi Stephanie Salas.

Pe micile ecrane de la noi aţi mai văzut-o în „Pentru că te iubesc', „Abisul pasiunii' şi „Triumful dragostei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare