; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giualiana&Ryan

“Live From the Red Carpet”: Premiile Grammy 2016

11 February 2016

Cele mai importante nume din muzică şi entertainment se vor aduna, pe 15 februarie, la Centrul Staples din Los Angeles pentru cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Grammy.

Ryan Seacrest, Giuliana Rancic şi restul echipei Live From the Red Carpet' a postului E! vor fi pe baricade, pentru a vă aduce cea mai mare acoperire a importantului eveniment. E! va oferi fanilor din întreaga lume cele mai surprinzătoare şi memorabile interviuri cu vedete, instantanee surprinse în culise şi ţinute de neuitat, live de pe covorul roşu, în show-ul Live From the Red Carpet': Premiile Grammy 2016, în noaptea de luni, 15 spre marți 16 februarie, de la ora 01.00.

Giualiana&Ryan

Camerele E! vor fi pe recepţie pentru a filma fiecare întâlnire de neuitat cu vedetele serii, iar anul acesta cea mai recentă inovaţie a covorului roşu marca E!, braţul robotizat „E! Glambot', va reveni pentru a imortaliza cele mai în vogă ţinute. „E! Glambot' este un braţ robotizat special, de 2,4 m lungime, care face mişcări exacte, programate pe computer, cu o viteză extraordinar de mare, folosind o cameră de calitate. Ceea ce rezultă sunt fotografii frumoase şi pline de strălucire ale starurilor de pe covorul roşu, care vor fi trimise direct pe feed-ul de Instagram al E! Online (@eonlinestyle), în timp real.

Feb. 8, 2015 - Los Angeles, California, U.S. - Sam Smith arrives for the 57th Annual Grammy Awards at Staples Center. (Credit Image: © Lisa O'Connor/ZUMA Wire)

Sam Smith

Celebrul regizor de videoclipuri Joseph Kahn (care a realizat „Out of the Woods' şi „Bad Blood' ale lui Taylor Swift şi piesa „Toxic' a lui Britney Spears) şi echipa lui se vor ocupa din nou de direcţia artistică în ziua evenimentului, ajutând vedetele să pozeze pentru portretele realizate chiar pe covorul roşu de „E! Glambot' şi oferindu-le astfel fanilor o experienţă unică.

Emisiunea Live From the Red Carpet': Premiile Grammy 2016 va fi reluată la E! marți 16 februarie la ora 00.00, miercuri 16 februarie la 17.00, joi 18 februarie la 10.00, și 15.00 și vineri, 19 februarie, la 12.00 și 16.00.

Taylor Swift

După ce toate trofeele vor fi împărţite, distracţia va continua la „Fashion Police': Premiile Grammy 2016, joi, 18 februarie, de la ora 22.00. Melissa Rivers (producător executiv şi gazdă), Giuliana Rancic (producător consultant şi gazdă) şi Brad Goreski (gazdă), alături de invitatele speciale din 2016 – Margaret Cho şi NeNe Leakes – vor analiza cu umor toate ţinutele strălucitoare de la Premiile Grammy, gală binecunoscută pentru riscurile ei vestimentare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare