; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liv Tyler colecţionează parfumuri și amintiri

17 January 2012

Liv Tyler (34 de ani) spune că parfumurile, pe care le colecţionează de când era adolescentă, îi trezesc tot felul de amintiri, relatează femalefirst.co.uk.

„Colecţionez parfumuri de când eram adolescentă. Nu mă dau cu ele, dar le miros ca să-mi trezească amintiri', a explicat actriţa.

Fiica lui Steven Tyler a mai spus că are nevoie de cel puţin trei ore ca să se pregătească înainte de a defila pe covorul roşu.

„Dacă mă duc la un eveniment, îmi rezerv trei ore pentru coafură şi machiaj. În dimineaţa aceasta nu aveam decât o oră şi jumătate la dispoziţie, aşa că s-au ocupat de mine două persoane în acelaşi timp.

Îmi place să mă pregătesc în bucătăria mea de acasă. Stăm la masă, încercăm costumaţii, bem o sticlă de vin, ascultăm muzică şi chicotim'.

Liv Tyler a fost căsătorită cu cântăreţul britanic Royston Langdon în perioada 2003 – 2008 şi are un băiat, Milo William, în vârsta de şapte ani.

În 2010, actriţa s-a cuplat cu fotograful Theo Wenner (25 de ani), fiul co-fondatorului revistei americane Rolling Stone.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare