; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camerista din Manhattan

Litzi din „Camerista din Manhattan” se visează mireasă

14 March 2014

Camerista din ManhattanProtagonista telenovelei « Camerista din Manhattan », transmisă de Diva Universal, a mărturisit celor de la « TVyNovelas » că nu i-ar plăcea să fie o mamă singură ca personajul său, Marisa Lujan, o cameristă care îşi creşte băieţelul şi care ajunge, după multe obstacole, o femeie de afaceri puternică. « Nu-mi doresc acest lucru, dar dacă s-ar întâmpla, aş face totul pentru copilul meu ».

Actriţa îşi doreşte mai întâi să se căsătorească şi după aceea să aibă copii. « Să fiu mireasă este, în continuare, visul meu, mai ales că în telenovele m-am căsătorit de atâtea ori », a glumit ea.

În prezent, actriţa are o relaţie cu un regizor de platou, Jaime Segura, pe care l-a cunoscut în timp ce filma pentru telenovela « Camerista din Mahattan ». « Povestea noastră a început după ce am terminat serialul. Atunci ne-am îndrăgostit », şi-a asigurat ea fanii. Mai multe despre actriţă şi telenovela de la Diva Universal aflaţi din revista « TV Satelit » care apare sâmbătă, 15 martie.

TVS 06 2014

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare