; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lista clienţilor

Primul sezon din “Lista clienţilor” se încheie diseară, la AXN White

04 December 2013

Amplasat într-un orăşel din Texas, povestea se concentrează pe o fostă câştigătoare a unui concurs de frumuseţe (Jennifer Love Hewitt), acum mamă a trei copii, care se trezeşte că nu mai poate să-şi plătească ratele la casă după ce un accident îl face pe soţul inapt de muncă.

Convinsă că o persoană atât de drăguţă ca ea nu merită să fie săracă, ea îşi ia o slujbă într-un salon de masaj, doar ca să descopere că bărbaţii care-i sunt clienţi doresc ceva mai mult decât o simplă atingere.

Sezonul 1 ajunge diseară la final

În ultimul episod din sezonul 1 (AXN White, ora 22.05), întoarcerea acasă a lui Kyle nu este deloc primită cu căldură. Familia pe care a părăsit-o nu se bucură să îl vadă. Între timp, patroana salonului de masaj, Georgia, pleacă în vacanţă şi o lasă pe Riley (Jennifer Love Hewitt) la conducere, ceea ce nu-i convine Selenei.

În noua poziţie, Riley o reangajează pe Dee Ann. Un client în vârstă moare în timp ce Riley “avea grijă” de el. Un poliţist corupt continuă să pună presiune pe Riley. Rămâne de văzut dacă aceasta îi va da o nouă şansă lui Kyle sau dacă va alege să meargă mai departe cu Evan.

Citeşte şi:

Serialul „Lista clienţilor', cu Jennifer Love Hewitt, a fost anulat

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare