; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rooney Mara in The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Lisbeth Salander va reveni la cinema în 2018

14 March 2017

Este oficial: seria cinematografică „Millennium' va continua în 2018, fără regizorul David Fincher şi fără actorii Rooney Mara şi Daniel Craig, citim pe empireonline.com. Aşa cum scriam în toamnă, studioul Sony a renunţat la Fincher, dar nu şi la adaptarea seriei literare a lui Stieg Larsson, lansate în 2005, odată cu volumul 1, „Fata cu un dragon tatuat'.

Sony a bătut acum palma cu regizorul Fede Alvarez („Omul din întuneric'), iar personajul Lisbeth Salander va reveni în octombrie 2018 la cinema, în pelicula „The Girl in the Spiders Web', la care încep filmările în septembrie. Ce-i drept, scenariul va porni de la al patrulea volum „Millennium', care nu a fost semnat de Larsson, ci de David Lagercrantz, care a apărut in 2015, după moartea celui dintâi (Larsson a încetat din viaţă în 2004).

„Sunt extrem de încântat şi de recunoscător pentru această oportunitate. Lisbeth Salander este genul de personaj pe care orice regizor visează să-l aducă la viaţă. Avem un scenariu minunat şi acum urmează cea mai distractivă parte – găsirea lui Lisbeth', a transmis, într-o declaraţie, Alvarez, care caută momentan actriţă pentru rolul principal, după plecarea lui Rooney Mara.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare