Homepage  / Vedete străine

Lisa Kudrow, gest emoționant în memoria lui Matthew Perry. „Este ceea ce vreau să-mi amintesc”

Lisa Kudrow, gest emoționant în memoria lui Matthew Perry. „Este ceea ce vreau să-mi amintesc”
16

de Roxana Mirea,

Lisa Kudrow îi simte lipsa lui Matthew Perry, asemenea celorlalți protagoniști din „Friends”. Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în serialul de succes, a murit pe 28 octombrie 2023 în casa sa din California, la vârsta de 54 de ani. Recent, Lisa a spus cum își amintește de colegul ei și care este gestul pe care îl face în memoria acestuia.  

Lisa Kudrow, gest emoționant în memoria lui Matthew Perry 

Lisa Kudrow își aduce aminte de regretatul Matthew Perry în cel mai bun mod pe care îl cunoaște – vizionând unele dintre cele mai bune secvențe ale acestuia. Actrița, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay în serial, revede „Friends” pentru prima dată după mult timp, în urma morții lui Perry în octombrie anul trecut, și consideră că revederea este o modalitate de „a sărbători cât de amuzant a fost”. 

„Sincer, nu am fost în stare să mă uit la serial pentru că mi se părea prea jenant. Dar dacă o fac pentru Matthew, atunci este în regulă”, a declarat Kudrow, în vârstă de 60 de ani, pentru The Hollywood Reporter. 

În timp ce se uită, ea a spus că „râde în hohote” la cât de „amuzantă” este distribuția. 

„Sunt uimită de Courteney Cox. Sunt uimită de Jen [Aniston]. Matthew, evident, este unic de amuzant. Nimeni nu a cunoscut cadența sau ritmul comic înainte de el”, a spus ea. „Matt LeBlanc este amuzant. Și David Schwimmer, de asemenea. Uneori chiar râd de ceea ce am făcut.” 

Lisa Kudrow, gest emoționant în memoria lui Matthew Perry Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Umorul remarcabil al lui Perry este „ceea ce vreau să-mi amintesc”, a declarat Kudrow.  

Reflectând asupra dinamicii de pe platou, ea a continuat: „Râdeam toată ziua, practic, între scene, pentru că sunt oameni amuzanți. Și mai ales cineva ca Matthew, al cărui scop a fost: Câte râsete pot obține în viața reală în fiecare zi? Așa că râdeam mereu atât de tare, încât lacrimile ne zburau de pe față.” 

Vizionarea serialului de succes din anii ’90 este „micul ei mod de a sărbători”, a spus ea, referindu-se la cea de-a 20-a aniversare a finalului serialului, care a fost în luna mai. 

Cum arată acum Matt LeBlanc, Joey din „Frinds” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Jennifer Aniston: „Era foarte sănătos” 

În urma morții lui Perry – acesta avea doar 54 de ani când a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei – Kudrow a spus că „lumea își amintește de el așa cum a vrut el să fie amintit”. 

Aniston, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că îi trimitea mesaje lui Perry – pe care îl numea „Matty cel amuzant” – în dimineața morții sale și a declarat pentru Variety: „Nu avea dureri. El nu se chinuia. El a fost fericit.”  

Vreau ca oamenii să știe că era foarte sănătos și că era din ce în ce mai sănătos”, a continuat ea. 

Courteney Cox a declarat că încă „vorbește” cu el. „Sunt atât de recunoscătoare că am ajuns să lucrez atât de aproape de el timp de atâția ani”, a spus ea. „Mă vizitează foarte des, dacă credem în asta.”   

Cox a continuat spunând că încă mai vorbește cu Perry, precum și cu alți membri decedați ai familiei. „Vorbesc cu mama mea, cu tatăl meu, cu Matthew”, a continuat ea. „Simt că sunt o mulțime de oameni care ne ghidează… Simt – simt că Matthew este prin preajmă, cu siguranță.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton