; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lindsay Lohan e lipsită de tact

01 April 2010

Actriţa de 23 de ani a fost în India, în decembrie 2009, pentru a filma documentarul „Lindsay Lohan’s Indian Journey'. Ea i-a îndemnat pe fanii ei de pe Twitter să urmărească filmul despre traficul de copii, după care le-a mărturisit cât de mult îşi doreşte o anumită pereche de pantofi.

„Documentarul pe care l-am realizat pentru reţeaua BBC apare în curând. Este despre traficul de copii din India. Vă încurajez pe toţi să-l urmăriţi(…) Este o problemă la nivel internaţional, care se desfăşoară zi de zi. Aş vrea ca oamenii să recunoască lucrurile importante în loc să bârfească toată ziua', se plângea actriţa pe pagina ei Twitter.
Dincolo de nedreptăţile la care sunt supuşi copiii din India, Lindsay Lohan este măcinată şi de probleme ceva mai lumeşti, cum ar fi dorinţa de a pune mâna pe o nouă pereche de pantofi lansată de Versace.

„Noii pantofi de la Versace sunt pur şi simplu uimitori!!! Merită să mori pentru ei!!!', scria actriţa într-un mesaj separat, postat la doar 12 minute după anunţurile reproduse mai sus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare