; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lindsay Lohan, din nou la dezintoxicare

01 October 2010
Vedeta s-a internat din proprie iniţiativă într-o clinică de dezintoxicare, pentru a cincea oară în ultimii trei ani. Lindsay Lohan, în vârstă de 24 de ani, care a petrecut recent 23 de zile într-un program de dezintoxicare la UCLA Medical Center, s-a internat din proprie iniţiativă, în seară de luni, într-o clinică de dezintoxicare din sudul Californiei unde va rămâne până pe 22 octombrie, când urmează să aibă loc o nouă audiere în cazul său, scrie femalefirst.co.uk.

După ce, la sfârşitul lunii iulie, a stat 13 zile la închisoare din cauza consumului de droguri, Lindsay Lohan s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, unde trebuia să rămână timp de 90 de zile, însă nu a reuşit să stea departe de droguri, aşa că a picat testul antidrog şi pe 24 septembrie s-a întors la închisoare, unde a stat doar câteva ore, fiind eliberată pe cauţiune.

Totuşi, la câteva ore de la eliberare, Lindsay Lohan a fost fotografiată injectându-şi în braţ ceea ce pare a fi heroină. Să sperăm că de data această actriţa va reuşi să scape de acest viciu şi nu se va mai întoarce la închisoare.

Sursa: Lindsay Lohan, din nou la dezintoxicare : Vedete : Unica

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare