Homepage  / Vedete străine

Linda Hamilton joacă în sezonul 5 din Stranger Things. Ce știm despre ultimele episoade din serialul Netflix

Linda Hamilton joacă în sezonul 5 din Stranger Things. Ce știm despre ultimele episoade din serialul Netflix
6

de Andreea Hentea,

Linda Hamilton se alătură distribuției celebrului serial Netflix „Stranger Things”. Anunțul apariției actriței în al cincilea sezon a fost făcut recent, ca parte a evenimentului anual Tudum, organizat de Netflix, a scris variety.com.

Linda Hamilton joacă în sezonul 5 din Stranger Things

Deocamdată, detaliile privitoare la personajul pe care Linda Hamilton îl va interpreta în serial nu au fost dezvăluite, informează aceeași sursă.

Cel mai celebru rol al Lindei Hamilton este cel din franciza „Terminator”. Prima apariție a actriței în rolul lui Sarah Connor a avut loc în blockbuster-ul „Terminatorul” / „The Terminator” (1984), filmul de debut al seriei. Linda Hamilton a apărut apoi în continuarea acestuia, „Terminator 2: Ziua Judecății” / „Terminator 2: Judgment Day” (1991) și în „Terminator: Destin întunecat” / „Terminator: Dark Fate” (2019).

În perioada în care debuta în celebra franciză a mai jucat în horror-ul „De veghe în lanul de porumb” / „Children of the Corn” (1984), inspirat de o povestire a lui Stephen King. Am văzut-o și în comedia romantică „Domnul Destin” / „Mr. Destiny” (1990), cu Michael Caine și Jim Belushi, dar și în celebrul film-catastrofă „Orașul Infernului” / „Dante’s Peak” (1997), alături de Pierce Brosnan. Printre producțiile de televiziune în care a jucat Linda Hamilton se numără serialul „Beauty and the Beast”, lansat în 1987, în care mai a apărut alături de Ron Perlman și de Adrian Paul și care i-a adus o nominalizare la Emmy și două la Globul de Aur. Actrița a jucat și în premiatul serial „Ierburi” / „Weeds”, lansat în 2005, alături de Mary-Louise Parker, Zooey Deschanel, Jeffrey Dean Morgan și Mary-Kate Olsen.

Linda Hamilton joacă în sezonul 5 din Stranger Things. Ce știm despre ultimele episoade din serialul NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vedetele anilor ’80 se întâlnesc în „Stranger Things”

Linda Hamilton este, în acest moment, cea mai nouă vedetă a anilor ’80 care s-a alături celebrului serial „Stranger Things”. Printre colegii ei de generație care apar în hitul Netflix se numără Winona Ryder, Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Cary Elwes și Robert Englund.

În februarie 2022 s-a anunțat că al cincilea sezon din „Stranger Things” va fi și ultimul. Acesta nu are deocamdată o dată de premieră, iar filmările nu au început. Chiar în luna mai, creatorii săi, frații Matt și Ross Duffer au anunțat că, deși au început să scrie scenariul ultimului sezon încă de anul trecut, nu vor începe producția atâta timp cât continuă greva scenariștilor. „Sperăm că se va ajunge la o înțelegere corectă în curând, astfel încât să ne putem întoarce cu toții la lucru. Până atunci nu poate fi vorba despre altceva”, scriau atunci cei doi autori.

Dacă „Stranger Things” a ajuns la ultimul sezon, nu înseamnă însă că povestea se încheie. Netflix și frații Duffers lucrează deja la extinderea producției într-o franciză majoră, anunțând recent că un serial animat „Stranger Things” a fost deja comandat.

Netflix anunțase, de asemenea, că plănuiește realizarea unui spin-off live-action și a a unei montări scenice a poveștii încă din iulie 2022, Duffers fondând compania Upside Down Pictures în acel moment, în cadrul unui nou acord general cu Netflix. Încă nu există detalii despre acest spin-off live-action, dar cei doi au anunțat încă de la început că în centrul acțiunii sale nu se vor afla personaje precum Eleven (jucat de Millie Bobby Brown – n.r.) sau Steve Harrington (jucat de Joe Keery). În martie 2023 s-a aflată că spectacolul „Stranger Things” va avea acțiunea plasată în Hawkins, în 1959, și va fi montat la Londra, în West End.

Sursa foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton