Homepage  / Vedete străine

Linda Evangelista, prima apariție publică după 9 ani de tăcere. Fotomodelul a fost victima unei proceduri cosmetice nereușite

Linda Evangelista, prima apariție publică după 9 ani de tăcere. Fotomodelul a fost victima unei proceduri cosmetice nereușite
15

de Cristina Țapu,

Moment spectaculos pe covorul roșu de la Met Gala 2024. După ani întregi în care a stat departe de lumina reflectoarelor din cauza unei proceduri estetice eșuate, Linda Evangelista și-a făcut apariția la un eveniment monden, iar ținuta pe care a ales-o a furat toate privirile.

Linda Evangelista, prima apariție publică după 9 ani

Din dorința de a ține semnele trecerii timpului la distanță, Linda Evangelista a apelat la medicul estetician cu mulți ani în urmă. Rezultatul a fost însă unul dezastruos, iar chipul său a ajuns să fie de nerecunoscut. Fotomodelul a suferit atât de mult și a fost atât de dezamăgită de modul în care arăta încât a decis să nu se mai afișeze public pentru o bună perioadă de timp.

2024 MET Museum Costume Institute Benefit GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Nimeni nu a știut motivul pentru care Linda a refuzat să mai apară în fața camerelor, dar ulterior aceasta și-a povestit întreaga dramă. Este vorba de o intervenție numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, și este un tratament de criolipoliză pentru a reduce stratul de grăsime.

În cazul modelului însă a avut un efect advers, iar procedura a multiplicat numărul celulelor grase şi a lăsat-o permanent desfigurată, chiar şi după ce a făcut două operaţii de corectare, dureroase, dar fără rezultat.

Linda Evangelista a fost victima unei proceduri cosmetice ratate

După ce și-a împărtășit experiența, Linda Evangelista a fost de acord să pozeze pentru revista „People”, dezvăluindu-și atât fața, cât și partea laterală a bustului, îmbrăcată într-un maiou cu bretele, pentru a evidenția efectul hiperplaziei adipoase paradoxale (PAH) cauzat de tratamentul cosmetic.

Linda Evangelista a suferit în tăcere de cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Iată că fotomodelul și-a făcut curaj și a pășit pe covorul roșu, la Met Gala, după aproape nouă ani în care a refuzat să participe la orice eveniment monden de amploare.

Pentru marele ei revenire, supermodelul a afișat un look care o caracterizează. „Port foarte mult Khaite în viața mea reală”, a explicat ea pentru Vogue. Așa că a apelat la designerul brandului, Catherine Holstein, care a creat pentru ea o rochie albă elegantă, din mătase organică.

„Mă simt atât de confortabil în ea și sunt foarte, foarte, foarte, foarte fericită”, a declarat Linda, conform sursei menționate anterior.

Cu o carieră strălucitoare și o prezență marcantă în lumea modei, Linda Evangelista este un nume plin de rezonanță în inimile pasionaților de fashion.

În anii ’80 și ’90, Linda Evangelista a dominat podiumurile de modă și paginile revistelor de top, devenind unul dintre cele mai căutate și bine plătite supermodele ale epocii. Cu o fizionomie distinctivă și o prezență captivantă, ea a redefinit standardele frumuseții, inspirând generații întregi de femei și modelând tendințe în modă.

Cu toate acestea, viața lui Linda nu a fost lipsită de obstacole. În ciuda succesului său fulminant în industria modei, a trebuit să facă față și provocărilor personale. Unul dintre cele mai marcante momente a fost confruntarea cu efectele neașteptate ale unei proceduri cosmetice.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton