Homepage  / Vedete străine

Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice eșuate: „Am fost desfigurată cu brutalitate”

Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice eșuate: „Am fost desfigurată cu brutalitate”
9

de Vasilica Rogozanu,

Supermodelul canadian Linda Evanghelista (56 de ani), unul dintre manechinele de top ale anilor ʼ90, este „desfigurată în mod brutal” din cauza unor intervenții estetice. O mărturisește chiar ea, manechinul intentând deja un proces împotriva celor care au efectuat procedurile. 

„Pentru fanii mei care s-au întrebat de ce nu mai lucrez, în timp ce carierele colegilor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting a companiei Zeltiq, care a făcut opusul a ceea ce a promis ”, a scris supermodelul, într-un comunicat, postat pe Instagram.

Evangelista a susținut că tratamentul urmat „i-a crescut, nu a scăzut” țesutul adipos și a lăsat-o „diformă pentru totdeauna”, chiar și după ce a fost supusă ulterior la două „intervenții chirurgicale dureroase, nereușite, de corecție”. Ea a adăugat că a fost lăsată „ca ceea ce mass-media descrie ca ”.

A intrat în depresie din cauza felului cum arată


Evangelista a spus că procedura greșită a dus la dezvoltarea unei afecțiuni rare, hiperplazie adipoasă,  care presupune intensificarea multiplicării celulare, susținând că acesta este un „risc” de care nu a fost conștientizată înainte de procedură.

„Această intervenție nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci mi-a provocat o depresie profundă, tristețe profundă și cele mai mici adâncimi sentimente de ură de sine”, a împărtășit ea, adăugând: „În tot acest timp, am devenit o pustnică”.

Evanghelista și-a încheiat comunicatul, anunțând că dă în judecată pe cei care i-au făcut intervențiile. „Vreau să scap de rușine și să fac publică povestea mea. M-am săturat să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine ”.

La o zi după anunțul Lindei Evanghelista, pe site-ul companiei  a apărut un avertisment cu privire la procedurile urmate de manechin, care suține că: „Pot apărea și efecte secundare rare: o mărire vizibilă  în zona tratată, care se poate dezvolta la 2 până la 5 luni după tratament și necesită intervenție chirurgicală pentru corectare”.


Modelul Linda Evanghelista a făcut parte, în anii ʼ90, alături de Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington și Tatjana Patitz, în grupul celor 5 supermanechine mai cunoscute și mai bine plătite decât actrițele hollywoodiene, cu contracte care depășeau 10.000 de dolari pe zi. A avut relații cu celebrități precum actorul Kyle MacLachlan („Twin Peaks”), fotbalistul Fabien Barthez sau miliardarul  François-Henri Pinault, soțul actriței Salma Hayek, cu care are un băiat de 15 ani.

Linda-Evangelista-hepta_6032384Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton