Homepage  / Vedete străine

Linda Evangelista a suferit în tăcere de cancer. Dezvăluirile topmodelului de 58 de ani. „Numai o mână de oameni a știut”

Linda Evangelista a suferit în tăcere de cancer. Dezvăluirile topmodelului de 58 de ani. „Numai o mână de oameni a știut”
10

de Vasilica Rogozanu,

Fostul supermodel Linga Evangelista a dezvăluit într-un interviu recent că a fost de două ori diagnosticată cu cancer în ultimii ani. Ea a mai spus și că a suferit o dublă mastectomie.

Linda Evangelista a suferit în secret de cancer

Linda Evangelista, 58 de ani, a făcut parte din grupul restrâns al supermodelelor celebre din anii ʼ90, alături de Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Naomi Campbell. Este faimoasă și pentru aforismul „Nu ne dăm jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi”. O mai știm și în videoclipul „Freedom”, al lui George Michael.

Evangelista a avut o mulțime de relații cu celebrități precum actorul Kyle MacLachlan (starul din „Twin Peaks”) și fostul portar al naționalei franceze, Fabien Barthez. Cu miliardarul François-Henri Pinault, soțul Salmei Hayek, are un băiat de 17 ani.

În ultimii ani, Evangelista a ținut prima pagină cu o operație cosmetică ratată, care i-a afectat serios fizionomia.

Linda Evangelista a suferit în tăcere de cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Diagnosticată de două ori în cinci ani

Zilele trecute ea a povestit pentru revista WSJ despre problemele serioase de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii cinci ani: cancerul de sân.

Am păstrat secretul. Numai o mână de oameni a știut”, a spus supermodelul, citată de Hello!. „Pur și simplu nu sunt unul dintre acei oameni care trebuie să împărtășească totul. M-am gândit în sinea mea că voi împărtăși asta într-o zi, dar în timp ce trec prin asta, absolut, nu.”

Linda Evangelista a dezvăluit că prima dată a fost diagnosticată în 2018. „A fost depistat la mamografia mea anuală. Și din cauza altor factori de sănătate, fără ezitare, pentru că am vrut să las totul în urmă și să nu am probleme cu asta, am optat pentru o mastectomie bilaterală.”

„M-am gândit că totul e bine, nu urma să mor de cancer de sân.”

Totuși, în iulie 2022, supermodelul canadian a fost diagnosticată a doua oară cu cancer de sân. După ce a aflat diagnosticul, aceasta i-a cerut medicului să elimine cât mai mult din țesut. „Nu vreau să arăt bine. Nu vreau să mor din asta”, i-a spus ea. Evangelista a mai spus că a făcut tot ce era nevoie să facă pentru a supraviețui.

După a doua rundă de chimioterapie și-a pierdut tot părul, care i-a crescut la loc mai închis la culoare și mai cârlionțat. Pronosticul dat de oncolog este unul bun, ea scăpând de boală pe moment, a mai spus Linda Evangelista.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton