Homepage  / Vedete străine

Lily-Rose Depp, despre copilăria alături de părinții ei celebri. Ce au încercat să facă Johnny Depp și Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp, despre copilăria alături de părinții ei celebri. Ce au încercat să facă Johnny Depp și Vanessa Paradis
6

de Roxana Mirea,

Lily-Rose Depp a vorbit despre persoanjul ei din serialul „The Idol”, difuzat pe Hbo Max. În acest context, actrița a oferit detalii despre cum a fost să crească alături de doi părinți faimoși, Johnny Depp și Vanessa Paradis.

Lily-Rose Depp, despre copilăria alături de Johnny Depp și Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp vrea ca fanii care se uită la serialul „The Idol” să știe că personajul ei, Jocelyn, nu se bazează pe viața ei alături de părinții săi, Johnny Depp și Vanessa Paradis. Drama produsă de HBO și A24 – co-creată de Abel „The Weeknd” Tesfaye, Reza Fahim și Sam Levinson, creatorul Euphoria – o are în centru pe Jocelyn, una dintre cele mai faimoase vedete pop din lume care încearcă să revină după ce cariera ei a fost pusă pe pauză din momentul în care a suferit o cădere nervoasă, declanșată de moartea mamei sale. Lily-Rose a declarat pentru EW că experiența copilăriei sale alături de părinții ei celebri este „foarte diferită” de cea a lui Jocelyn.

„Povestea la care ne-am gândit mult pentru Jocelyn este că este o persoană care lucrează practic de când a început să vorbească”, spune Lily-Rose. „A fost un copil-actriță, a avut o mamă care a fost foarte insistentă în acest sens și care a crescut-o pentru a fi această interpretă antrenată, iar aceasta a fost educația ei. Cu siguranță nu a fost și a mea.”

”The Idol” Photocall – Cannes Film Festival 23160Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ea râde înainte de a adăuga: „Adică, părinții mei au făcut tot ce au putut pentru a ne oferi mie și fratelui meu cea mai „normală” copilărie pe care am putut-o avea. Evident, nu total normală, dar un sentiment de normalitate cel puțin, și un sentiment de copilărie și libertate și joacă și tot. Așadar, copilăriile noastre sunt destul de diferite. Bineînțeles, experimentând această industrie de la o vârstă fragedă, există părți din asta care mă ajută să înțeleg poate puțin mai bine perspectiva lui Jocelyn, dar totuși, cu siguranță venim din locuri diferite.”

De fapt, lui Lily-Rose i-a plăcut să exploreze latura lui Jocelyn cu care ea, ca și restul lumii, nu se poate identifica, din cauza nivelului ccrescut de faimă al acesteia.

[Îmi place] conștiința de sine pe care o are, faptul că nu este ca toată lumea, chiar dacă este din carne și oase ca toată lumea, viața ei nu seamănă cu viața multor oameni și se află într-o poziție foarte specială. Faptul că nu se ferește să recunoască acest lucru spune multe despre cine este ea ca persoană”, a adăugat actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton