; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wenn36615779

Lily James, surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Dominic West, care este însurat

13 October 2020

Actrița Lily James a fost surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Dominic West, care este însă însurat, fapt care deja a generat o serie de controverse în lumea mondenă de peste ocean. 

Cei doi au fost fotografiați pe străzile din Roma și la un restaurant local, iar gesturile și săruturile au dus imediat la ipoteza că cei doi au o relație.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Dominic West and Lily James were spotted getting cosy in Rome despite the fact that hes married Pics: BLACKGRID via the Daily Mail

O postare distribuită de bizzy news (@bizzynews) pe

Înainte de a merge la restaurant pentru a servi cina, cei doi au făcut și o mică plimbare împreună, folosind un scooter electric.

 

Potrivit Daily Mail, care a publicat imaginile, cei doi au fost însoțiți la restaurant de managerul lor.

 

Lily James și Dominic West filmează în această perioadă împreună pentru o mini-serie intitulată The Pursuit of Love, bazată pe romanul lui Nancy Mitford. Filmările au însă loc în Marea Britanie așa că escapada celor doi din Italia lansează mari semne de întrebare.

Dominic West este însurat, din 2010 cu Catherine FitzGerald, un designer de amenajări interioare și au împreună 3 copii. Un aspect care a atras atenția în imaginile realizate de paparazzi este faptul că actorul nu purta verighetă.

În ceea ce o privește pe Lily James, în urmă cu câteva luni au apărut mai multe informații potrivit cărora aceasta ar avea o relație cu actorul Chris Evans, alături de care a fost văzută în numeroase dăți în Londra.

 

Soția lui Dominic West, Catherine FitzGerald,  este „șocată, devastată și are inima frântă' după ce a văzut imaginile surprinse de paparazzi cu soțul ei alături de Lily James.

„Catherine a văzut imaginile și este devastată. M-am dus la ea ca să vorbim imediat ce am aflat de poze. Catherine încearcă să ia legătura cu Dominic însă el nu răspunde la telefon. Ea este absolut șocată pentru că nu și-a dat seama că ceva se întâmplă. Erau împreună, așa că vestea asta a venit pe nepregătite', a declarat o prietenă apropiată de Catherine, citată de Daily Mail.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare