; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lily James Sebastian Stan

Lily James și Sebastian Stan îi vor juca pe Pamela Anderson și pe fostul ei soț

17 December 2020

Lily James (31 de ani) și actorul de origine română Sebastian Stan (38 de ani) îi vor interpreta pe Pamela Anderson și pe fostul ei soț, Tommy Lee, într-un serial produs de Hulu, informează people.com. 

 

Serialul, care are titlul de lucru „Pam and Tommy', va avea opt episoade și va spune povestea celebrului cuplu, a casetei video pe care cei doi apăreau făcând sex, care le-a fost furată, și a scandalului care a urmat. Producția va fi regizată de Craig Gillespie (care a semnat filmul „Eu, Tonya', în 2017), iar scenariul va fi semnat de Rob Siege. Filmările vor începe în primăvara anului 2021. 

 

Pamela Anderson, care are acum 53 de ani, s-a măritat în 1995, pe o plajă din Mexic, cu Tommy Lee, bateristul trupei Mötley Crüe, acum în vârstă de 58 de ani. Cei doi, care au divorțat în 1998, au doi băieți, Brandon, de 24 de ani și Dylan, de 22 de ani. Pamela Anderson este cunoscută pentru rolurile din serialul „Baywatch', „Home Improvment' și „VIP', dar mai ales ca model Playboy, care a declarat-o „Playmate of the Month' în 1990. 

Astăzi, actrița susține că celebra casetă video nu era una cu scene de sex, ci o colecție de imagini din vacanțe, în care ea și Tommy Lee apăreau goi. Cei doi soți s-au trezit în centrul unui scandal, după ce o casetă video cu durata de aproape o oră, ce conținea scene de sex, le-a fost furată de un fost angajat. Pamela Anderson a încercat atunci să oprească difuzarea materialului și i-a intentat un proces făptașului, dar a renunțat la acțiunea sa după ce imaginile au apărut online. Seth Rogen, care va fi și producător al serialului, împreună cu Evan Goldberg, va jucat rolul bărbatului care a furat caseta respectivă. 

„Nu am văzut niciodată aceste imagini și nu am câștigat nici măcar un dolar de pe urma lor. A fost un bun furat. Până la urmă, am făcut o înțelegere pentru a opri orice escrocherii', a declarat Pamela Anderson în 2015, în cadrul talk-show-ului „Watch What Happens Live'. „La vremea procesului eram însărcinată în șapte luni cu Dylan și am refuzat să mă mai duc la tribunal, gândindu-mă că asta o să-mi afecteze sarcina. Nu mai voiam să umblu printre acei avocați ciudați și excitați și nu mai suportam să se vorbească tot timpul despre sexul meu', a mai povestit ea. 

Lily James a jucat recent în remake-ul Netflix „Rebecca', iar actorul de origine română Sebastian Stan va putea fi văzut în curând în serialul „The Falcon and the Winter Soldier', care va fi difuzat de platforma Disney+, în care joacă alături de Daniel Brühl și Wyatt Russell. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare