; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NINTCHDBPICT000332941943 e1575405998132

Lily James și Matt Smith se întâlnesc din nou? Cum au fost surprinși cei doi

30 March 2020

Lily James și Matt Smith au fost văzuți plimbându-se împreună în weekend, iar din acest moment au apărut speculațiile cu privire la o posibilă împăcare. 

Lily James (care va împlini 31 de ani pe 5 aprilie) și Matt Smith (37 de ani) s-au despărțit în decembrie 2019, după cinci ani de relație, dar în weekend au fost văzuți plimbându-se împreună prin Londra – păstrând, desigur, distanța socială impusă de pandemie, relatează femalefirst.co.uk. 

Cei doi actori hotărâseră să se separe după o lungă perioadă în care „lucrurile nu merseseră bine' între ei. O sursă din anturajul lor a spus că ceva nu era în regulă de la un timp, așa că, acum câteva luni, cei doi au hotărât să pună cu adevărat capăt relației, chiar dacă au foarte mulți prieteni comuni și lucrurile nu au fost atât de simple. 

Știrea a fost destul de șocantă pentru fani, mai ales după ce actrița declarase că vrea să se mărite cu Matt, în ciuda faptului că intențiile ei cu privire la căsătorie se schimbau frecvent. „Vin dintr-o familie extraordinară, așa că măritișul înseamnă foarte mult pentru mine. Să-ți împarți viața cu toți cei apropiați este cel mai important lucru din lume', a spus Lily, care provine dintr-o familie de artiști – este fiica actriței Ninette Mantle și a actorului și muzicianului Jamie Thomson și nepoata actriței britanice Helen Horton. 

Actrița din „Cenușăreasa', „Baby Driver', „Yesterday', „Război și pace' și „Downton Abbey' spune că a trecut prin cele mai diverse faze cu privire la căsătoria cu Matt Smith („Doctor Who', „The Crown'), fiind momente în care își dorea mult acest lucru și momente în care refuza să ia o asemenea hotărâre. „Ce contează, până la urmă, este relația în sine și ce simți cu adevărat pentru celălalt', a adăugat ea. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare