Homepage  / Filme Online / Vedete străine

Lily James, Sebastian Stan și Seth Rogen au povestit despre culisele miniseriei „Pam & Tommy”

Lily James, Sebastian Stan și Seth Rogen au povestit despre culisele miniseriei „Pam & Tommy”

de Andreea Hentea,

Lily James (33 de ani) și Sebastian Stan (39 de ani) au intrat uimitor în pielea Pamelei Anderson, respectiv a lui Tommy Lee, vedetele pe care le-au interpretat în recenta miniserie „Pam & Tommy”. Colegul lor de platou, Seth Rogen, a fost nevoit, în schimb, să joace într-un registru total diferit de cel care l-a consacrat, scrie deadline.com.

„Pam & Tommy” (2022), care a avut premiera internațională la începutul acestui an, detaliază scandalul iscat atunci când provocatoarea Pamela Anderson și soțul ei, bateristul Tommy Lee, au putut fi văzuți în ipostaze intime pe o casetă video furată din casa lor de un angajat nemulțumit (interpretat de Seth Rogen) și ajunsă apoi pe Internet și în atenția generală, în anul 1997. 

Cei doi tineri și atrăgători protagoniști ai filmului au apărut recent în cadrul unui dialog inițiat de Deadline, și au povestit despre modul în care au construit portretele celor două figuri simbolice ale showbiz-ului din anii ’90 și cum s-au străduit, cu fiecare detaliu, să fie convingători. 

Eforturile din spatele strălucirii

Sebastian Stan a explicat că, pentru a cânta ca Tommy Lee, bateristul faimoasei trupe Mötley Crüe, a consumat fără oprire videoclipuri și înregistrări audio ale bateristului, din epoca în care acesta era în plină glorie.

„A fost o rutină zilnică. Mi-am făcut un playlist de două ore cu fiecare interviu cu el pe care l-am găsit și alergam,  încercând să fac 20.000 de pași zilnic și repetând continuu după înregistrările lui” . 

Actorul a mai spus că și partenera lui, actrița Lily James, a folosit o rutină similară pentru a intra în pielea  vedetei din „Baywatch”, având o disciplină chiar mai strictă decât a lui.

„Chiar și între două cadre, în timp ce filmam, Lily o asculta în căști în mod constant. A fost de lucru non-stop la această rutină”, a adăugat el. 

În ceea ce privește înfățișarea celor două vedete, Lily James și Sebastian Stan au fost ajutați să le semene ca două picături de apă cu ajutorul unor echipe de hair-stiliști și de specialiști în machiaj, care i-au transformat, practic, în dubluri ale Pamelei Anderson și ale lui Tommy Lee.

„Ne trezeam permanent la 3 dimineața, fiindcă lui Sebastian trebuiau să i se deseneze toate tatuajele lui Tommy, iar eu purtam tot felul de mulaje pentru a arăta ca Pamela. A fost un proces lung, în fiecare zi, pentru a ne transforma în altcineva”, și-a amintit Lily James. 

„Amândoi ne trimiteam în permanență mesaje, întrebându-ne: «Pe o scară de la 1 la 10, cât de groaznic te simți în legătură cu ceea ce suntem pe cale să facem?»”, a mai povestit Sebastian Stan, care a spus că tot chinul a continuat până la primul lor test video în postura personajelor. „În sfârșit, am ajuns să purtăm tatuajele, adaosurile, să probăm costumele, am încercat totul și apoi a existat un moment în care ne-am spus: „Cred că, totuși, vom reuși!”. 

Seth Rogen s-a străduit să devină antipatic

În cadrul aceleiași discuții, colegul lor, Seth Rogen (39 de ani), foarte îndrăgit de public datorită simpaticilor eroi pe care i-a jucat în comedii ca „Un pic însărcinată”, „Tipi simpatici” sau „Murătura americană”, a povestit cum a intrat în pielea angajatului celor două vedete, care nu doar că era un anonim pentru public, dar era un tip cu totul diferit de ce a jucat până acum.

„A trebuit să scap de toate manierismele pe care mi le cunoștea publicul”, a spus actorul, care a jucat într-un contre-emploi absolut.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton